zomer-slank

Zomer slank fit in 4 weken| Review van makkelijkafvallen.nl

Is dit hét beste programma voor de zomer?

zomerslank-voorkant-klein-1-2-350x350

Zomer slank fit in 4 weken| Review! Lees hier de review over het zomer slank fit is 4 weken. Ben je in de winter aangekomen en zou je graag op een verantwoorde en gezonde manier willen afvallen voor de zomer? Maar wil je niet op een crash dieet? Maar wel lekkere recepten en een goede basis creëren, dan is het zomer slank programma de moeite waard om te proberen. Niels Bosman is de drijvende kracht achter makkelijkafvallen.nl en hij heeft al duizenden mensen geholpen in hun afval proces. Niels is al bekend van het koolhydraatarm 50 dagen programma.

Niels Bosman heeft samen met een team van voedingsexperts de afgelopen 7 jaar onderzoek gedaan naar hoe je op een leuke, eenvoudige en snelle manier kan afvallen. Het gloednieuwe Zomer slank fit in 4 weken is daar één van.

Benieuwd of het zomer slank programma wat voor je is? Je leest het verderop in dit artikel!


In deze review geven we onze oprechte mening over het zomer slank programma van makkelijkafvallen.nl. Je leest hier onder andere:

 • wat de voor- en nadelen zijn;
 • wat onze ervaring is met het zomer slank fit in 4 weken;
 • waarom nu juist dit zomer slank programma een Must have is om slank de zomer in te gaan;
 • wat je allemaal krijgt als je dit zomer slank fit in 4 weken aanschaft;
 • of het zomer slank programma de moeite waard is om te kopen.

Dit artikel bevat affiliate links.

Als je iets koopt via een van deze links betaal je niet meer, maar krijgen wij wel een kleine commissie.

Het zomer slank fit in 4 weken– keypunten

Informatie-Cirkel

OVER

Het zomer slank fit in 4 weken, dé must have om slank en fit de zomer in te gaan.
money-kosten

PRIJS

Eenmalig €37,-
Smile

VOORDELEN

Wij hebben voor het zomer slank fit in 4 weken alle voordelen op een rijtje gezet, zodat je op een overzichtelijke manier inzicht krijgt in de pluspunten van dit programma.
sad

NADELEN

Ook hebben we voor het zomer slank fit in 4 weken de nadelen op een rijtje gezet, waardoor je in 1 oogopslag ziet wat eventuele minpunten zijn voor dit programma.
Geblokte vlag

OORDEEL

Wij vinden het zomer slank programma een gezonde en verantwoorde manier om in 4 weken fit de zomer in te gaan. 

Wat belooft het zomer slank fit in 4 weken precies?

50-dagen-koolhydraat-arm-170x170

Afvallen zonder te sporten

Het Zomer Slank Programma bestaat onder andere uit een heleboel menu’s met recepten die je gaan helpen om in 4 weken, zonder hongergevoel en zonder te hoeven sporten gemakkelijk af te vallen voor de zomer.
geen-honger-170x170

Zo goed als geen hongergevoel

Omdat de weekmenu’s uit 6 eetmomenten per dag bestaan, 3 maaltijden en 3 gezonde snacks, zul je dus normaal gezien geen honger krijgen als je je aan het programma houdt.
recepten-makkelijk-afvallen-zomer-170x170

Makkelijke en Vooral Lekkere Recepten

Alle recepten zijn speciaal uitgekozen door Niels Bosman en ook door hem getest. Ze zijn gemakkelijk te maken, lekker en nog eens goedkoop ook. Natuurlijk kan je variëren als er iets tussen zit wat je niet lekker vindt.
makkelijkafvallen-brood-170x170

Je mag gewoon Brood Eten!

In de weekmenu’s zit af en toe een boterham, rijstwafel of een plakje roggebrood. Dit wilt zeggen dat als je graag brood eet, je dit dus niet helemaal uit je dieet hoeft te bannen, zoals bij de andere koolhydraatarme schema’s.
zomerslank-gezonde-manier-170x170

"Makkelijk Afvallen" op een Gezonde en Verantwoorde Manier

Dankzij de menu’s krijg je een hoop minder koolhydraten binnen per dag (zo’n 70%). Deze koolhydraten worden tevens vervangen door gezonde vetten en eiwitten. Je hoeft ook geen calorieën te tellen bij dit programma.
hele-gezin-zomerslank-170x170

Voor het hele gezin!

De recepten zijn gebaseerd op 1 persoon, maar gelukkig kan je ze gemakkelijk aanpassen als er nog leden van je gezin zijn die met je willen meedoen.
zomer-slank-260x173

Voor wie is het zomer slank programma geschikt?

Het zomer slank programma is geschikt voor iedereen die fit en slank de zomer in willen gaan. Voor zowel vrouwen als mannen. Iedereen die moeite heeft met diëten, al van alles heeft geprobeerd en geen zin heeft om uren in de keuken te staan en calorieën te tellen. Dat is niet nodig met dit zomer slank boek. Het programma is zo samengesteld dat het 4 kant-en-klare weekmenu's bevat.

Voordelen van het zomer slank programma

Het zomer slank programma geeft absoluut een paar mooie voordelen! 

Hieronder de voordelen van het zomer slank programma op een rij:

 • goede prijs/kwaliteit verhouding;
 • het zomer slank boek bevat meer dan 70 nieuwe koolhydraatarme recepten;
 • 4 weekmenu's inclusief boodschappenlijstjes;
 • smakelijke recepten;
 • geen calorieën tellen;
 • je hoeft er niet bij te sporten( mag wel);
 • je krijgt slimme tips en motivatie om blijvend af te vallen;
 • naast een prachtig geïllustreerd fysiek boek, ook een digitale versie;
 • 1 op 1 begeleiding via de mail;
 • 100% afslankgarantie, val je niet af dan krijg je je geld terug.

Nadelen van het zomer slank programma

Naast de vele voordelen zijn er ook enkele nadelen, namelijk:

 1. het boek is niet echt geschikt voor vegetariërs;
 2. je moet wel tijd vrij maken om de recepten te maken;
 3. door de 50/30/20 regel ga je maar 20% koolhydraten eten, dat is waarschijnlijk een heel stuk minder van wat je nu gewend bent. Dit zal dan ook even onwennig kunnen zijn.
zomer-slank-koolhydraatarm-260x170

Over Makkelijkafvallen.nl van Niels Bosman

Het Zomer Slank Programma is het jaarlijkse zomerproduct van Makkelijkafvallen.nl, opgericht door Niels Bosman. Inmiddels is het zomer slank programma uitgebreid met ook een fysiek boek namelijk "Zomerslank - Fit in 4 weken".

Het is een grote update van hun succesvolle Zomer Slank programma van 2020. Ideaal dus als je wilt afvallen voor de zomer en hier het hele jaar van wil genieten! Dit programma is fijn om te volgen als je graag nog wat fitter de zomer in wilt. Deze manier helpt om vet te verbranden op de moeilijke plaatsen rondom de buik, billen en benen.

Wat is onze eigen mening over het zomer slank programma?

Het zomer slank programma is een mooie aanvulling op de andere producten die Niels Bosman verkoopt. Al zijn programma's zijn gebaseerd op de 50/30/20 regel dat wilt zeggen dat je dagelijks: 

50% eiwitten, 30% gezonde vetten en 20% koolhydraten eet.

Het zomer slank boek is een prachtig boek waar de recepten duidelijk worden uitgelegd, doordat je kant- en -klare weekmenu's krijgt hoef je niet zelf te gaan puzzelen met calorieën. Ook de handige boodschappenlijstjes zorgen voor een hoop minder stress en afleiding in de supermarkt. 

Wij vinden dat het zomer slank fit in 4 weken dan ook een mooie manier is om fitter en slanker te worden voor de zomer. Dit omdat het programma niet alleen recepten maakt die verantwoord zijn maar ook nog eens smaakvol en gevarieerd.

Wat is de mening van andere over het zomer slank fit in 4 weken?

Op de site van makkelijkafvallen.nl blijken deelnemers zeer enthousiast over het zomer slank programma. Deze duizenden ervaringen zijn erg positief. Doordat het programma goed vol te houden is en lekkere recepten bevat, vallen deelnemers kilo's af. 

Hieronder een aantal van die ervaringen:

Klant reviews

Raad makkelijke afvallen aan
Iedere dag lekker eten en gewicht verliezen is dat niet geweldig?
makkelijk-afvallen-nl-google-zoeken
Dominique Duroyaume
Raad makkelijke afvallen aan
Van alles geprobeerd om af te vallen. Na boek 1 10 kilo kwijt en nu aan boek 2 begonnen. Heerlijke recepten en vooral simpel. Thanks!
makkelijk-afvallen-nl-google-zoeken
Some person - Company BV
Raad makkelijke afvallen aan
Makkelijk te maken en heerlijke recepten. Houvast van de dagelijkse planning.


makkelijk-afvallen-nl-google-zoeken
Some person - Company BV
vernieuwe-zomerslank-321x450
€67,-
€37,-

Het vernieuwde zomer slank programma

Het zomer slank programma is een fijne manier om verantwoord en lekker te genieten van gezonde recepten die ervoor zorgen dat je fitter en slanker de zomer ingaat.  

Wat zijn de kosten van het zomer slank programma?

Het zomer slank programma kost normaal €67,- maar is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €37,-!

Naast het fysiek boek krijg je ook gelijk de digitale versie toegestuurd. 

Er zit een 100% afslankgarantie bij, dat wilt zeggen dat als je niet afvalt je het geld terug krijgt.

Wat is ons eindoordeel over Het Zomer Slank Programma?

We zijn inmiddels aan het eind gekomen van deze zomer slank review en wat is nu eigenlijk ons eindoordeel? Wij vinden het zomer slank programma een erg fijne manier om af te vallen en fitter te worden. Doordat er een team van voedingsdeskundige achter zit ben je gegarandeerd van een juiste aanpak. 

Doordat je wekelijks tips krijgt en gemotiveerd wordt helpt dat om blijvend af te vallen. De 1 op 1 begeleiding is dan ook zeer waardevol en zorgt voor een sok achter de deur. Het fysieke boek bestaat uit prachtig geïllustreerde afbeeldingen en is duidelijk beschreven. De 4 weekmenu's zorgen voor structuur en geven houvast. 

We raden het zomer slank programma dan ook zeker vol overtuiging aan als een goede manier om af te vallen en fitter te worden.

slaapbalans-bas-jen-rond

Bas & Jenneke

Over de schrijver

Wij zijn Bas & Jenneke oprichters van SlaapBalans. Als slaapdeskundigen en slaapcoaches hebben wij ons de afgelopen jaren verdiept in wat er zoal nodig is om een goede slaper te worden, met als resultaat een betrouwbaar en persoonlijk slaaptraject.


Wij vinden dat slecht slapen geen onderdeel van jouw identiteit zou moeten zijn en dat niemand zich zou moeten neerleggen bij een slecht slaappatroon. Blijf niet rondlopen met het gevoel dat goed slapen niet voor jou is weggelegd. We geloven dat er voor iedereen een passende oplossing is. Wij staan klaar voor jou, je bent niet alleen en we helpen je graag om een goede slaper te worden en (weer) te genieten van slapen.

Veel gestelde vragen

Over | zomer slank fit in 4 weken programma

Het zomer slank programma is ook geschikt voor mannen. Krijg je als man niet te weinig binnen?

Mannen kunnen net zo goed aan dit programma mee doen als vrouwen. Echter zijn de calorieën gebaseerd op vrouwen. Mannen kunnen dan het beste gewoon het menu volgen en bij honger het menu aan te passen door een portie per dag te verdubbelen. Je kan ook altijd meer groenten eten.

Wat als je als man zwaar fysiek werk doet of intensief sport?

Het programma is dan ook vol te houden maar de kans bestaat wel dat de porties te weinig zijn. Houd hier dan ook rekening mee bij de aanschaf. Als je veel sport en of zwaar werk verricht heeft je lichaam meer voeding nodig.

Ik wil maar niet afvallen met het programma, wat kan ik doen?

Als je twee weken bezig bent met het programma maar je bent niet afgevallen dan kan je gratis extra begeleiding krijgen. De voedingsdeskundige gaan dan samen met jou kijken wat jullie kunnen doen om het programma meer te laten aansluiten op jouw persoonlijke behoeftes.

Is dit programma ook te volgen als ik diabetes type 2 heb?

Ja, dit programma is ook goed te volgen bij diabetes type 2. Dit omdat het bij diabetes erg belangrijk is om te letten op je voedingspatroon en er wordt geadviseerd om koolhydraatarm te eten. De programma's van makkelijkafvallen sluiten hier dan ook goed bij aan. Mocht je toch twijfelen dan is het goed om dit bespreekbaar te maken bij je (huis)arts.