bos-pad

Over ons en ons slaapavontuur

slaapbalans-bas-jen

Wat leuk dat je onze website hebt gevonden. Dit is de plek waar wij onze ervaringen delen op het gebied van slaap en waar jij hopelijk antwoord krijgt op al jouw slaapgerelateerde vragen.


Waarom SlaapBalans.nl? We hebben deze site opgezet vanuit de behoefte om met anderen onze opgedane kennis te delen over beter (leren) slapen en het daardoor leiden van een gelukkiger leven.

Voor alle levende wezens, dus ook voor mensen, is slaap één van de universele basisbehoeften. Er is niemand die zonder slaap goed kan functioneren, zeker niet op de langere termijn. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt en productiever bent. Het is een zegen als je een goed slaappatroon hebt, maar als dat niet zo is kan dit leiden tot lichamelijke- en mentale klachten.

Zoals de naam van onze website al doet vermoeden is het van groot belang dat jouw slaap(patroon) in balans is. De website is zo opgezet dat je op één plek alle benodigde informatie kan vinden die je nodig hebt om een oplossing te vinden voor jouw specifieke slaapprobleem. Je kan op onze website alles vinden wat je moet weten over slaap en wat je kan doen om slaapproblemen grondig aan te pakken! Onze missie is het bereiken van zoveel mogelijk mensen, van jong tot oud, om ze ervan bewust te maken dat je geen genoegen hoeft te nemen met een slechte nachtrust en dat er talloze mogelijkheden zijn om de strijd aan te gaan met slaapgerelateerde problemen. Dus neem het heft in eigen hand en ga aan de slag, want ook jij verdient een goede nachtrust!

Bas-en-Jenneke

Omdat het als lezer fijn is om te weten wie er schuil gaan achter een website stellen wij ons hierbij graag even voor: wij zijn Bas en Jenneke Elberts, trotse ouders van 2 jonge kinderen.


We hebben deze website opgezet na een lange zoektocht naar manieren om beter te slapen, meer uitgerust te zijn en daardoor gelukkiger in het leven te staan. Een gezond slaappatroon is perfect in balans, dat en nog veel meer leerzame en nuttige wetenswaardigheden ontdekten wij tijdens onze eigen zoektocht naar oplossingen voor onze slaapproblemen. Nu willen we via onze website de door ons opgedane kennis heel graag met anderen delen, zodat iedereen die daar behoefte aan heeft ook (weer) kan genieten van een welverdiende nachtrust!

Aangezien er zoveel informatie te vinden is over het onderwerp slaap en je soms door de bomen het bos niet meer ziet, is het lastig om te weten waar je nu precies moet beginnen. Om deze reden hebben wij dit uitzoekwerk al voor je gedaan en hebben we onze bevindingen verwerkt in al onze artikelen. We spelen in op diverse slaap(problemen) en geven waardevolle tips, handvatten en oefeningen die kunnen leiden tot verbetering of zelfs tot een oplossing. Daarnaast vergelijken we verschillende producten op het gebied van slaap en schrijven we uitgebreide reviews over die producten. In die reviews en vergelijkingen geven wij onze oprechte mening en zal je ook altijd een persoonlijk stukje aantreffen over wat het desbetreffende product voor ons gedaan heeft. Omdat wij ons ervan bewust zijn dat niet iedereen graag leest hebben wij van elk artikel ook een video gemaakt. Onze video’s zijn terug te vinden in onze SlaapBalans bioscoop!

Goed om te weten:😉

Op onze site maken we gebruik van affiliate links. Dat zijn links waarmee wij mensen doorverwijzen naar een bepaald slaapgerelateerd product of dienst. Zodra iemand op die link klikt en vervolgens het product/dienst koopt op de website van de aanbieder, krijgen wij hier een kleine commissie voor. Belangrijk om te vermelden is dat jij als koper op deze manier absoluut niet meer betaalt dan wanneer je niet via onze website doorverwezen wordt naar de website waar je het product of de dienst uiteindelijk aanschaft.

Volg ons ook op:We willen je graag bedanken voor het lezen van ons verhaal en hopen dat het resultaat is dat je het besef gekregen hebt dat je geen genoegen hoeft te nemen met een slechte nachtrust.


Ons leven is in positieve zin veranderd omdat wij ons niet bij onze verstoorde nachtrust neergelegd hebben, maar ons slaapprobleem juist hebben aangepakt!

Als wij het konden, kan jij het ook!


Als je meer wilt weten over Slaap(Balans) kan je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.


''Sweet dreams''

Bas & Jenneke

SlaapBalans