Koolhydraat-arm-header

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma | Review

Makkelijk afvallen met het koolhydraatarm programma?

kha-50-dagen-programma

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma | Review! Lees hier de review van het koolhydraatarm 50 dagen programma. Wat je eet en drinkt heeft invloed op je nachtrust. Dat is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je slaapproblemen ervaart. Maar voeding kan wel degelijk een verborgen oorzaak zijn van een slechte nachtrust. Wanneer je veel vette en zware maatlijden eet voordat je gaat slapen verstoort dat je slaappatroon. Je lichaam moet dan namelijk veel te hard werken om alles te kunnen verteren en dat proces houd je wakker. 

Ook overgewicht kan een slechte nachtrust veroorzaken. Daarbij komt dat overgewicht ook nog kan zorgen voor bijvoorbeeld slaapapneu. Naast dat gezonde voeding belangrijk is voor je gezondheid, heeft het dus ook nog eens invloed op je slaap.

Toch is afvallen niet altijd even makkelijk en weet je soms ook niet waar je moet beginnen. Je kan vol motivatie zijn begonnen om vervolgens toch vast te lopen.  Op een verantwoorde manier afvallen en een gezond voedingspatroon er op na houden helpt niet alleen tegen het jojo-en maar je krijgt ook weer grip op je slaappatroon. 


Benieuwd of het koolhydraatarm 50 dagen programma je kan helpen om op een verantwoorde manier af te vallen? Je leest het verderop in dit artikel!


In deze review geven we onze oprechte mening over het Koolhydraatarm 50 dagen programma. Je leest hier onder andere:

 • wat de voor- en nadelen zijn;
 • wat onze ervaring is met het koolhydraatarm 50 dagen programma;
 • waarom nu juist dit programma een Must have is voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afvallen;
 • wat je allemaal krijgt als je het koolhydraatarm 50 dagen programma aanschaft;
 • of het koolhydraatarm 50 dagen programma de moeite waard is om te kopen.

Dit artikel bevat affiliate links.

Als je iets koopt via een van deze links betaal je niet meer, maar krijgen wij wel een kleine commissie.

Het koolhydraatarm  50 Dagen Programma – keypunten

Informatie-Cirkel

OVER

Het koolhydraatarm 50 dagen programma wat ervoor zorgt dat je op een verantwoorde en natuurlijke manier afvalt.
money-kosten

PRIJS

Eenmalig €39,-
Smile

VOORDELEN

Wij hebben voor het koolhydraatarm 50 dagen programma alle voordelen op een rijtje gezet, zodat je op een overzichtelijke manier inzicht krijgt in de pluspunten hiervan.
sad

NADELEN

Ook hebben we voor het koolhydraatarm 50 dagen programma op een rijtje gezet, waardoor je in 1 oogopslag ziet wat eventuele minpunten zijn hiervoor.
Geblokte vlag

OORDEEL

Wij vinden het koolhydraatarm 50 dagen programma een erg mooi en handig programma om iedereen die op een verantwoorde en gezonde manier wilt afvallen te helpen en te ondersteunen.

Wat belooft het Koolhydraatarm 50-Dagen Programma precies?

50-dagen-koolhydraat-arm-170x170

Afvallen zonder te sporten

Het "Koolhydraatarm 50-dagen-programma" bestaat onder andere uit een heleboel menu’s met recepten die je gaan helpen om in 50 dagen af te vallen zonder te hoeven sporten. Het gaat om een vermindering van koolhydraten en sporten is dan ook niet noodzakelijk. Uiteraard mag je wel sporten en dit zal er dan ook voor zorgen dat je je streefgewicht sneller haalt.
geen-honger-170x170

Zo goed als geen hongergevoel

Omdat de weekmenu’s uit 6 eetmomenten per dag bestaan, 3 maaltijden en 3 gezonde snacks, zal je dus normaal gezien geen honger krijgen als je het programma volgt. Omdat je grote hoeveelheden eiwitten eet blijf je lang verzadigd. 
recepten-makkelijk-afvallen-zomer-170x170

Makkelijke en vooral lekkere recepten

Alle recepten zijn speciaal uitgekozen en getest door Niels Bosman. Ze zijn gemakkelijk te maken, smaakvol en zijn bij iedere supermarkt te koop. Natuurlijk kan je variëren als er iets tussen zit wat je niet lekker vindt.
makkelijkafvallen-brood-170x170

Je mag gewoon brood eten!

In de weekmenu’s zit af en toe een koolhydraatarme boterham, rijstwafel of een plakje roggebrood. Dit is erg fijn als je een broodliefhebber bent en het moeilijk vind om een boterham te laten staan.
zomerslank-gezonde-manier-170x170

"Makkelijk Afvallen" op een gezonde en verantwoorde manier

Dankzij de menu’s krijg je een hoop minder koolhydraten binnen per dag (zo’n 70%). Deze koolhydraten worden tevens vervangen door gezonde vetten en eiwitten. Ook zitten de recepten boordevol vezels, zodat je op een gezonde manier kunt afvallen. De menu's bevatten alle voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft.
hele-gezin-zomerslank-170x170

Voor het hele gezin!

De recepten zijn gebaseerd op 1 persoon, maar je kunt ze gemakkelijk aanpassen zodat andere leden van het gezin met je mee kunnen doen.
vet-verbranden-makkelijkafvallen-260x260

Hierdoor ga je maximaal vet verbranden

De fout die meestal wordt gemaakt tijdens het afvallen is minder gaan eten. Dit kan echter nooit de bedoeling zijn, omdat je dan met een hongergevoel komt te zitten. Hierdoor zal je alleen maar naar meer (ongezonde) voeding verlangen.

Wat je dus beter kan doen is anders eten, niet minder. Daar gaat het koolhydraatarm programma jou mee helpen.

Dankzij het koolhydraatarm programma eet je straks nog slechts 50 gram koolhydraten per dag.

Wat dit koolhydraatarm programma goed doet, is dat ze de ongezonde koolhydraten hebben vervangen door veel hoogwaardige eiwitten en gezonde vetten.

Dit hebben ze ook nog eens gedaan in precies de goede verhouding:

 • 50% eiwitten
 • 30% gezonde vetten
 • 20% koolhydraten

Doordat het programma helemaal niet als een dieet aanvoelt kan je het zelfs gemakkelijk je hele leven volhouden!

Je eet 6x per dag gezonde vetten en eiwitten en hierdoor je wordt je vetverbranding maximaal geactiveerd!

koolhydraatarm-digitaal-237x220

Voor wie is het Koolhydraatarm 50-dagen programma geschikt?

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is geschikt voor iedereen, zowel man als vrouw die op een gezonde en verantwoorde manier willen afvallen en hun streefgewicht willen behalen.

Als je een stok achter de deur nodig hebt en een duwtje in de rug dan is dit programma zeer geschikt. Door het stap-voor-stap plan te volgen blijf je gemotiveerd en ga je dit ook volhouden. En dit allemaal door duidelijke weekmenu's en instructies. Daarbij krijg je wekelijks coaching en sta je er niet alleen voor door de online community. 

Voordelen van het 50 Dagen Koolhydraatarm ProgrammaHet 50 dagen koolhydraatarm programma geeft absoluut een paar mooie voordelen! 

Hieronder de voordelen van het 50 dagen koolhydraatarm programma op een rij:

 • makkelijke en smaakvolle gerechten;
 • niet alleen lekker maar ook gezond en verantwoord;
 • hardcover boek;
 • duidelijke weekmenu's en instructies in het boek;
 • recepten zijn speciaal samengesteld door Niels en zijn team;
 • handige boodschappenlijstjes;
 • voordelige en ingrediënten die je in de supermarkt kan krijgen;
 • wekelijkse opdrachten, tips en motivatie;
 • coaching begeleiding via de mail;
 • je krijgt een 100% afslankgarantie;
 • ben je niet afgevallen dan krijg je het geld terug.

Nadelen van het 50 Dagen Koolhydraatarm ProgrammaNaast de vele voordelen zijn er ook enkele nadelen, namelijk:

 1. als je een vegetariër en/of veganist bent dan is dit programma niet geschikt voor jou. In dit programma wordt er namelijk veel gebruik gemaakt van vlees, vis, kaas, eieren en zuivel;
 2. heb je last van allergieën dan is dit boek niet het meest geschikt;
 3. het kan in het begin even weerstand geven als je gewend bent om veel koolhydraten te eten.
zomer-slank-koolhydraatarm-260x170

Over Niels Bosman

Niels Bosman is de drijvende kracht achter de website makkelijkafvallen.nl. Je kunt op deze site terecht voor interessante en boeiende artikelen over afvallen en gezond leven. Ook heeft Niels meerdere boeken uitgebracht om je op een gezonde en verantwoorde manier te helpen om van die overtollige kilo's af te komen.

Vaak is koolhydraat arm eten ingewikkeld en niet vol te houden. Door jarenlang onderzoek heeft Niels hiervoor een oplossing bedacht. Door niet alleen te kijken naar gezonde voeding maar ook naar heerlijke gerechten. Eenvoudig en makkelijk te maken zodat iedereen kan afvallen. 

Niels Bosman heeft dan ook maar één doel en dat is een gezond Nederland.

Door een gevarieerd menu te eten kan je gezond en blijvend slank blijven. En dat is precies waardoor Niels wordt geïnspireerd.

Wat is onze eigen mening over het koolhydraatarm 50 dagen programma?

Het koolhydraatarme 50 dagen programma kan je op een zeer eenvoudige bestellen. Je krijgt direct toegang tot de digitale versie (in pdf formaat) en de volgende lag het boek al in de brievenbus. Het grootste voordeel van het koolhydraatarm programma vinden wij de 6 eetmomenten op een dag. Zo hoef je geen hongergevoel te ervaren en daarbij geeft het structuur in je eetpatroon. Je ziet dan ook snel duidelijke resultaten. 

Wat dit programma onderscheid van vele andere programma's is toch wel dat je af en toe (koolhydraatarm) brood of een roggenbroodje mag eten. Het programma is makkelijk toe te passen door de vele heerlijke recepten en handige boodschappenlijstjes. Het fijne is dat je niet minder gaat eten maar leert om anders te eten. 

Wij vinden dat het volgen van het koolhydraatarm 50 dagen programma dan ook een prettige manier is om gewicht te verliezen en een mooie basis is voor een  gezond voedingspatroon.

Wat is de mening van andere over het koolhydraatarm 50 dagen programma?

Op de site van Makkelijkafvallen.nl staan ontzettend veel succesverhalen over het koolhydraatarm 50 dagen programma. Deze ervaringen zijn zeer positief. Veel mensen vinden het programma makkelijk te volgen en daardoor goed vol te houden. Heerlijke recepten en belangrijk het programma geeft resultaat!

Hieronder een aantal van die ervaringen:

Klant reviews over het koolhydraatarm 50 dagen prorgamma

Raad makkelijke afvallen aan
Iedere dag lekker eten en gewicht verliezen is dat niet geweldig?

makkelijk-afvallen-nl-google-zoeken
Dominique Duroyaume
Raad makkelijke afvallen aan
Van alles geprobeerd om af te vallen. Na boek 1 10 kilo kwijt en nu aan boek 2 begonnen. Heerlijke recepten en vooral simpel. Thanks!
makkelijk-afvallen-nl-google-zoeken
Sjir Heijnen
Raad makkelijke afvallen aan
Makkelijk te maken en heerlijke recepten. Houvast van de dagelijkse planning.makkelijk-afvallen-nl-google-zoeken
Thea Jansen
succesverhaal_ingrid_makkelijk_afvallen-2-250x350

Ingrid

 • Verloor dankzij Makkelijkafvallen 28.5 Kg
succesverhaal_nicoline_makkelijk_afvallen-2-250x350

Nicoline

 • Verloor dankzij Makkelijkafvallen Verloor dankzij Makkelijkafvallen 32 Kg
succesverhaal_saskia_makkelijk_afvallen-2-1-250x350

Saskia

 • Verloor dankzij Makkelijkafvallen 21.2 Kg

Zo zien de Weekmenu’s en Recepten eruit

In deze inmiddels 6de druk zitten natuurlijk weer allemaal gloednieuwe recepten in het programma. Omdat je maar liefst 6x per dag mag eten is dat kans dat je honger krijgt erg klein. De porties zijn gelukkig ruim voldoende zodat je goed verzadigd bent na een maaltijd!

Dit maakt afvallen een kwestie van anders eten en gelukkig niet van minder eten.

Je vind hier onder andere...

koolhydraatarm-ontbijt-125x125

Koolhydraatarme Ontbijt Recepten

Heerlijke dagelijkse ontbijtjes zoals:

Amandel Ontbijt

Heerlijke Wentelteefjes

Courgette Broodjes

koolhydraatarme-lunch-125x125

Koolhydraatarme

Lunch Recepten

De Koolhydraatarme Lunch Recepten zoals:

Oopsie Broodjes

Zalmrolletjes

Keto-Tapas

Heerlijke Lasagna

koolhydratarme-patat-125x125

Koolhydraatarme

Diner Recepten

De Diner Recepten zijn speciaal ontwikkeld om je vetverbranding te activeren! Het is een variatie van de beste koolhydraatarme recepten die ze voor jou hebben verzameld zoals:

Overheerlijke Quinoa met Zalm

Mexicaanse Tortillas

Smullen van Kip-Curry

Smakelijke Brocolli Soep 

kha-50-dagen-programma
€89,-
€39,-

Het Koolhydraatarm 50-Dagen Programma

Dit gloednieuwe fysieke boek is zeer uitgebreid en voorzien van veel heerlijke koolhydraatarme gerechten die niet alleen smakelijk zijn maar ook nog eens gezond en verantwoord. Een absolute aanrader voor diegene die een houvast zoeken bij het afvallen.

Wat zijn de kosten van het Koolhydraatarm 50-Dagen Programma?

Je betaalt voor het boek koolhydraatarm 50 dagen programma niet €89,-  maar €39,-

Bij het boek krijg je ook nog een aantal mooie bonussen:

 • Online Afslank Coaching, Email programma t.w.v.€120,-
 • Bonus: Koolhydraatarm 50 Dagen, Digitaal t.w.v. €37,-
 • Bonus: Boodschappenlijstjes PDF, Digitaal  t.w.v.€27,-
 • Bonus: 50 Afslank Smoothies Inspiratiegids t.w.v. €29,- 

Je krijgt bij de aankoop direct toegang tot de digitale versie van het boek. Daarbij geeft Niels Bosman een 100% afslankgarantie, val je niet af dan krijg je het geld terug gestort. 

Nu met Gratis Bonussen:

koolhydraatarme-lekkernijen-500x333

100x koolhydraatarme

lekkernijen

koolhydraatarme-drinktips-500x333

Niels Top 9

Favoriete drink tips

boodschappemnlijstjes-png-500x333

Boodschappenlijstjes

Lijstjes voor 7 weken

Wat is ons eindoordeel over Het Koolhydraatarm 50-Dagen Programma?

We zijn inmiddels aan het eind gekomen van het koolhydraatarm 50 dagen programma review en wat is nu eigenlijk ons eindoordeel? Wij vinden het koolhydraatarm 50 dagen programma een erg fijne manier om af te vallen en een gezond en verantwoord eetpatroon te creëren. Op deze manier hoef je geen hongergevoel te ervaren door de 6 eetmomenten op een dag. Doordat de recepten duidelijk worden beschreven en je wordt geholpen doormiddel van boodschappenlijstjes en coaching is het niet moeilijk om dit in je eigen leven te integreren.

De prijs-kwaliteit verhouding is heel erg goed, aangezien je er ook nog mooie bonussen bij krijgt. 

We raden koolhydraatarm 50 dagen programma dan ook zeker vol overtuiging aan als een goede manier om af te vallen.

Ja, ik wil het Koolhydraatarm 50 dagen programma!

kha-50-dagen-programma
slaapbalans-bas-jen-rond

Bas & Jenneke

Over de schrijver

Wij zijn Bas & Jenneke oprichters van SlaapBalans. Als slaapdeskundigen en slaapcoaches hebben wij ons de afgelopen jaren verdiept in wat er zoal nodig is om een goede slaper te worden, met als resultaat een betrouwbaar en persoonlijk slaaptraject.


Wij vinden dat slecht slapen geen onderdeel van jouw identiteit zou moeten zijn en dat niemand zich zou moeten neerleggen bij een slecht slaappatroon. Blijf niet rondlopen met het gevoel dat goed slapen niet voor jou is weggelegd. We geloven dat er voor iedereen een passende oplossing is. Wij staan klaar voor jou, je bent niet alleen en we helpen je graag om een goede slaper te worden en (weer) te genieten van slapen.

Veel gestelde vragen

Over | Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Is het programma ook voor mannen?

Ja, het programma is voor iedereen die graag op een gezonde en verantwoorde manier wilt afvallen.

Ik twijfel of ik dit kan volhouden.

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is juist zo gemaakt dat het een stok achter de deur is. Doordat je wekelijkse coaching krijgt en lid wordt van een online community hoef je het niet alleen te doen. Door de handige boodschappenlijstjes hoef je ook niet meer te twijfelen als je in de supermarkt staat.

Krijg ik naast de hardcover ook een digitale versie?

Ja, je krijgt zowel het fysieke boek als een digitale versie.