Slaapkamer-Manta-Sleep-Mask

Manta Sleep Mask | Review

Is dit hét beste slaapmasker?

Manta-Sleep-Mask-Review

Manta Sleep Mask Review. Lees hier de review over het populaire slaapmasker Manta Sleep Mask. Een slaapmasker die 100% verduistert. Lijkt als een must have wat je moet hebben voor een goede nachtrust. Zeker als je niet goed in slaap kan komen of te vroeg wakker wordt in de ochtend. 

Eén van de adviezen die je krijgt voor een optimaal slaappatroon is om te slapen in een donkere slaapkamer. Je slaapt namelijk beter als je in het donker ligt. Zelfs een klein beetje licht zorgt al voor een verminderde aanmaak van melatonine. Melatonine is je slaaphormoon dat ervoor zorgt dat je slaperig wordt in de avond. Wanneer je te lang aan kunstlicht wordt blootgesteld verstoord dat je slaap-waak ritme en beïnvloed het je slaap. 

Je kan je slaapkamer verduisteren met bijvoorbeeld rolgordijnen. Wanneer je niet op die manier je slaapkamer kunt verduisteren is het Manta Sleep Mask een geweldige oplossing. 

Waarom wij op zoek gegaan zijn naar een oplossing!

Wij hebben onze slaapkamer op zolder en die kamer kunnen wij niet geheel verduisteren. Wij hebben een dakraam en een klein raampje. Maar door het kleine raampje komt teveel daglicht binnen, wat ervoor zorgt dat het nooit echt helemaal donker wordt. 

Een goed slaapmasker zou hierbij een uitkomst kunnen zijn. Maar er zijn erg veel verschillende slaapmaskers op de markt die beweren dat ze goed kunnen verduisteren. Daarbij moet een goed slaapmasker niet alleen goed verduisteren maar ook comfort geven tijdens het slapen. Niets is vervelender als een slaapmasker die verschuift of niet fijn zit. 

Tijdens onze zoektocht naar een goed slaapmasker kwamen we uit bij het Manta Sleep Mask een masker die 100% verduisterd door verstelbare eye covers. We zijn erg blij dat wij een slaapmasker hebben ontdekt die niet alleen zeer comfortabel en zacht is maar vooral doet wat het belooft en dat is verduisteren. Ook werkt het voor iedere slaaphouding en aangezien wij allebei een andere slaaphouding hebben is dat een absolute must. Daardoor is de kwaliteit van onze slaap zeker verbeterd.

In deze review over het Manta Sleep Mask geven we onze oprechte mening over het Manta Sleep Mask. Je leest hier onder anderen:

 • wat de voor- en nadelen zijn;
 • wat onze ervaring is met het Manta Sleep Mask;
 • waarom nu juist dit slaapmasker een Must have is;
 • wat je allemaal krijgt als je het Manta Sleep Mask aanschaft;
 • of het Manta Sleep Mask de moeite waard is om te kopen;

Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

De Manta Sleep Mask– keypunten

Informatie-Cirkel

OVER

Een zeer goed kwalitatief slaapmasker welke 100% verduistering garandeert. Door het dragen van het masker krijg je een veel diepere slaap en zal je uitgerust en fris op staan in de ochtend.
money-kosten

PRIJS

Eenmalig €39,95
Smile

VOORDELEN

Wij hebben voor dit slaapmasker alle voordelen op een rijtje gezet, zodat je  op een overzichtelijke manier inzicht krijgt in de pluspunten van dit Manta Sleep Mask.
sad

NADELEN

Ook hebben we voor dit slaapmasker de nadelen op een rijtje gezet, waardoor je in 1 oogopslag ziet wat eventuele minpunten zijn voor het Manta Sleep Mask.
Geblokte vlag

OORDEEL

Wij vinden het Manta Sleep Mask een absolute aanrader. Het slaapmasker zit comfortabel en kan helemaal worden afgesteld op jouw gezicht. En het masker verduistert 100%.

Dit artikel bevat affiliate links.

Als je iets koopt via een van deze links betaal je niet meer, maar krijgen wij wel een kleine commissie.

Wat is het Manta Sleep Mask precies?

Het Manta Sleep Mask is een zeer goed kwalitatief slaapmasker die 100% verduistering garandeert. Dit masker steekt met kop en schouders boven andere slaapmaskers uit. Vaak is een slaapmasker niet helemaal verduisterend en werkt het slaapmasker niet optimaal. Het Manta Sleep Mask is in alle opzichten een aanwinst. Vooral wanneer je moeite hebt om in slaap te vallen en/of wanneer je in de ochtend vaak te vroeg wakker wordt. Maar ook voor mensen die werken in ploegendiensten, veel reizen en als je graag een powernap doet is dit slaapmasker een uitkomst.

Door het dragen van het masker krijg je een veel diepere slaap en zal je uitgerust en fris op staan in de ochtend.

  Waarin onderscheid het Manta Sleep Mask zich van andere slaapmaskers?

  Het Manta Sleep Mask onderscheid zich absoluut van de andere slaapmaskers. Dit masker is zo ontworpen dat het zorgt voor optimaal comfort doormiddel van het gebruik van superzachte, ademende en duurzame materialen. Het masker is velours gevoerd en heeft een elastische stretchband dat veel langer meegaat dan normaal elastiek. De sluiting is gemaakt van heerlijk zacht fleece materiaal. 

  Wat bijzonder is aan dit masker zijn de eye covers. Deze kan je zelf finetunen zodat het masker perfect aansluit op je gezicht en geen druk geeft op je ogen. Doordat de eye covers hol zijn, komen je wimpers niet tegen het masker aan en kan je gewoon je ogen openen. Het slaapmasker knelt niet en geschikt voor elke slaaphouding doordat de eye covers tap toelopen en door het zachte materiaal heb je niet gevoel dat je en slaapmasker op hebt. Al deze mooie eigenschappen maken het masker echt uniek.

  manta-sleep-mask-informatie

  vertelbare-oogpads-manta-sleep-mask

  manta-sleep-mask-vs-ander-slaapmasker

  set-manta-sleep-mask

  Voordelen van het slaapmasker

  Voordelen van het Manta Sleep Mask op een rij:

  • dit masker zorgt voor 100% verduistering;
  • zorgt voor een diepere slaap, waardoor de slaapkwaliteit verbeterd;
  • de elastische band is verstelbaar zodat het masker perfect aansluit op je gezicht;
  • door de holle eye covers wordt er geen druk uitgeoefend op je ogen en komen je wimpers niet tegen het slaapmasker aan;
  • je kunt gewoon je ogen openen als je het slaapmasker draagt;
  • het materiaal is zacht, ademend en duurzaam;
  • het slaapmasker is zeer effectief voor als je de slaapkamer niet 100% kan verduisteren;
  • het Manta Sleep Mask is geschikt voor elke slaaphouding, of je nu een rug, zij of buikslaper bent.

  Zitten er nog nadelen aan het Manta Sleep Mask?

  Naast de vele voordelen, vonden we ook enkele nadelen:

  1. het is even uitproberen hoe de eye covers het beste aansluiten op je gezicht;
  2. het is een wat duurder slaapmasker.

  Vergelijking met een ''normaal slaapmasker''

  Manta Sleep Mask

  • 100% verduisterend;
  • geen druk op de ogen (of oogleden);
  • verstelbaar voor perfecte pasvorm;
  • voor rug, zij en buikslapers;
  • lichtgewicht;
  • duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal;
  • boost voor slaapkwaliteit;
  Gewoon masker

  1. 100% verduisterend;
  2. geen druk op de ogen (of oogleden);
  3. verstelbaar voor perfecte pasvorm;
  4. duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal;

  Wat is de mening van andere over het masker?

  Op de site van slaapwijzer.net zie je gelijk heel veel ervaringen van andere mensen over dit slaapmasker. Deze ervaringen zijn zeer positief. Ook heeft dit masker bovendien wereldwijd lovende beoordelingen. Veel mensen ervaren door dit masker een geweldige nachtrust.

  Hieronder een aantal van die ervaringen: 

  Pas naderhand heb ik ervaren hoe een klein beetje licht mijn slaap verstoord heeft. Sinds ik het Manta slaapmasker gebruik word ik veel energieker wakker en stap ik makkelijker uit bed.
  logo-manta-sleep-mask
  Elise

  Het meest bijzondere is misschien nog wel hoe ontzettend goed het masker verduisterd. Zelfs midden op de middag in het volle zonlicht is het met dit slaapmasker pikkedonker.

  logo-manta-sleep-mask
  Willem
  Het slaapmasker van Manta zit heerlijk (voel ‘m nauwelijks), ik kan er alle kanten mee op en het doet wat het zegt.  logo-manta-sleep-mask
  Frederiek
  Zeer tevreden van mijn aankoop!
  Ik ben verpleegkundige met vaste nachtdienst en was al een tijd op zoek naar een een slaapmasker dat het ook overdag voldoende …


  logo-manta-sleep-mask
  Ilske van der Beken

  Ik heb er een en het is heerlijk donker en ik kan mijn ogen vrij bewegen en erg comfortabel en degelijke kwaliteit. super.👍👍👍👍👍


  logo-manta-sleep-mask
  Joren de Waal

  Al enkele dagen mee geslapen. Ik slaap er stukken beter mee. Had zo geen resultaat verwacht  logo-manta-sleep-mask
  Jurgen de Clerck

  Wat heeft het Manta Sleep Mask ons gebracht?

  Het Manta Sleep Mask heeft ervoor gezorgd dat wij een betere kwaliteit van slaap hebben gekregen. Wij slapen door het slaapmasker dieper en beter. Heel erg fijn om nu een 100% verduisterende slaapkamer te hebben. Wij zijn erg blij met de aanschaf van het slaapmasker. Door het ultieme comfort heb je niet het gevoel dat je een slaapmasker draagt. Voor ons was het belangrijk dat het slaapmasker op zijn plek zou blijven zitten de hele nacht en dat het slaapmasker geschikt zou zijn voor meerder slaaphoudingen aangezien wij allebei een andere slaaphouding hebben.

  Manta-Sleep-Mask-op

  Wat is onze mening over het Manta Sleep Mask

  Wat vinden wij van het Manta Sleep Mask? Dit slaapmasker heeft ons enorm geholpen in het verkrijgen van een betere nachtrust. We merken dat we sneller en dieper slapen. Onze slaapkamer konden we niet 100% verduisteren, maar met dit slaapmasker lukt dat wel. Door het dragen van het slaapmasker is het echt pikkedonker in onze slaapkamer. We kunnen het slaapmasker door de verstelbare eye covers zo verstellen dat het perfect zit. Andere slaapmaskers gaven een vervelende druk op de ogen en hadden geen fijn materiaal. Door het gebruik van het Manta Sleep Mask ervaren wij geen druk op onze ogen en door het zachte materiaal ligt het ook nog eens zeer prettig.

  manta-sleep-mask-1-1
  € 39,95

  Manta Sleep Mask

  Ontzettend comfortabel slaapmasker die je geheel naar wens kan stellen en finetunen  door de unieke eye covers. Verduistert 100% en geeft zo een heerlijke nachtrust waarbij je diep slaapt en uitgerust wakker wordt.

  Wat zijn de kosten van het Manta Sleep Mask?


  Je koopt het Manta Sleep Mask voor 39,95 euro! Daarbij krijg je ook nog een waszakje zodat je het Manta Sleep Mask kan wassen en premium oordopjes.  

  Als je niet tevreden bent met het masker dan heb je 30 dagen de tijd om het slaapmasker terug te sturen naar slaapwijzer.net. Het volledige aankoopbedrag wordt dan weer binnen een paar dagen op je rekening gestort. 

  De verzending verloopt via post.nl en met een track en trace code hou je de bestelling in de gaten. 

  manta-sleep-mask-verpakking-voorkant

  Manta Sleep Mask in verpakking

  manta-sleep-mask-verpakking-achterkant

  Manta Sleep Mask in verpakking achter kant

  Slaaptips & advies
  manta-sleep-mask-uit-verpakking-achterkant

  Manta Sleep Mask uit de verpakking

  Ons eindoordeel over het Manta Sleep Mask

  We zijn aan het eind gekomen van dit Manta Sleep Mask review en wat is nu eigenlijk ons eindoordeel? Wij raden dit slaapmasker absoluut aan. Het Manta Sleep Mask zit enorm comfortabel doordat je de band om je hoofd kan verstellen en de unieke eye covers kan finetunen. Zo heb je een slaapmasker wat echt helemaal goed is afgesteld. Het masker laat geen enkel spoortje licht door en verduistert dus ook echt 100%.

  Wat wij zelf ook erg belangrijk vinden is dat het slaapmasker ook nog lekker ligt welke slaaphouding je ook hebt. Ook hierin maakt dit masker de verwachtingen waar.

  We hebben gemerkt na het dragen van het slaapmasker dat we veel sneller en dieper slapen. Ook ervaren we meer energie op de dag. Een mooie bijkomstigheid is dat er een niet goed geld terug garantie bij zit. Zo loop je ook geen risico bij het bestellen van dit slaapmasker. Wij zijn erg blij met het Manta Sleep Mask en vinden dit dan ook een uitstekende investering in een goede nachtrust.

  We raden het Manta Sleep Mask dan ook zeker vol overtuiging aan als geweldig hulpmiddel voor een heerlijke nachtrust!

  slaapbalans-bas-jen-rond

  Bas & Jenneke

  Over de schrijver

  Wij zijn Bas & Jenneke oprichters van SlaapBalans. Als slaapdeskundigen en slaapcoaches hebben wij ons de afgelopen jaren verdiept in wat er zoal nodig is om een goede slaper te worden, met als resultaat een betrouwbaar en persoonlijk slaaptraject.


  Wij vinden dat slecht slapen geen onderdeel van jouw identiteit zou moeten zijn en dat niemand zich zou moeten neerleggen bij een slecht slaappatroon. Blijf niet rondlopen met het gevoel dat goed slapen niet voor jou is weggelegd. We geloven dat er voor iedereen een passende oplossing is. Wij staan klaar voor jou, je bent niet alleen en we helpen je graag om een goede slaper te worden en (weer) te genieten van slapen.

  Veel gestelde vragen

  Over | Manta Sleep Mask

  Is een slaapmasker goed voor je?

  Een slaapmasker is goed voor je, voor deze redenen:

  Door het gebruiken van een slaapmasker verduister je de kamer en dit bevorderd het slapen. Je komt in een diepere slaap en je wordt niet eerder wakker door het licht.

  Verduisterd dit slaapmasker echt 100%?

  Ja 99% van de mensen geeft aan dat het slaapmasker 100% verduisterd. Door de speciale eye covers die je helemaal kunt verstellen komt er geen greintje licht meer door.

  Hoe lang gaat het Manta Sleep Mask mee?

  Bij het Manta Sleep Mask is er speciaal voor hoogwaardige en duurzame materialen gekozen. Zodat het slaapmasker zijn vorm en rek behoudt, ook na vaker dragen. Bij normaal gebruik kan je er jaren mee doen.

  Kan iedereen het Manta Sleep Mask dragen?

  Ja het masker is voor iedereen geschikt. Dit komt doordat het slaapmasker volledig verstelbaar is. Zowel het masker zelf als de eye covers.

  Voor wie is het Manta Sleep Mask geschikt?

  Het Manta Sleep Mask is voor iedereen die hun slaapkwaliteit willen verbeteren en een betere nachtrust willen hebben. Ideaal als je kamer niet goed kunt verduisteren. Maar ook voor reizigers, mensen die onregelmatig werken en mensen die graag een powernap doen is het slaapmasker geschikt.

  Kan ik het slaapmasker ook gebruiken als ik op mijn zij of buik lig?

  Ja het slaapmasker is te gebruiken in elke slaaphouding. Het blijft comfortabel door de eye covers die taps toelopen en de hoofdband die is gemaakt van zachte katoenvelours waardoor je geen last krijgt van je oren, gezicht en hoofd.

  Kan ik nog mijn ogen openen als ik het slaapmasker draag?

  Ja je kunt gewoon je ogen openen en je voelt geen druk op je ogen door de speciale holle eye covers. Zo heb je geen last van irritatie.

  Kan het Manta Sleep Mask gewassen worden in de wasmachine?

  Ja je kunt het slaapmasker, zwel de band als de eye covers koud wassen in het bijgeleverde netje. Daarna plat drogen en niet strijken.