natuurlijk-presteren-nachtrust-stemming-review-header


Nachtrust & Stemming van Natuurlijk Presteren | Review (2024)

Is dit het beste supplement om beter te slapen?

natuurlijk-presteren-nachtrust-stemming-review

Nachtrust & Stemming |Review! Lees hier de review over het natuurlijke slaapmiddel Nachtrust & Stemming. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel synthetische, chemische hulpmiddelen op de markt. Slaapmiddelen uit die categorie bestaan voornamelijk uit chemische stoffen die al op korte termijn verslavend werken. Ook gaat het gebruik van deze slaapmiddelen vaak gepaard met bijzonder veel bijwerkingen. Het is daarom noodzakelijk dat we kritischer gaan kijken naar de inzet van slaapmiddelen, omdat het niet zo onschuldig is als het lijkt.

Als je last hebt van slaapproblemen is het natuurlijk makkelijk en verleidelijk om een slaapmiddel te gaan gebruiken, in de hoop dat je dan weer eens goed kan slapen. De basis voor een goede gezondheid is immers kwalitatieve goede slaap, de juiste voeding en voldoende beweging. Helaas zal je door chemische slaapmiddelen te gebruiken geen langdurig verbeterd slaappatroon krijgen en is het niet gunstig voor de gezondheid. De oorzaak van slaapproblemen achterhalen is nog altijd de eerste en beste stap op weg naar een goede nachtrust. Een natuurlijk slaapsupplement als ‘Nachtrust & Stemming’ kan een goed hulpmiddel zijn om de hersenen te stimuleren om meer slaapstoffen - die je al van nature aanmaakt - aan te maken, omdat een tekort aan deze stoffen vaak een oorzaak van slapeloosheid is.

Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende natuurlijke slaapmiddelen verkrijgbaar en onderling zit er ook nog eens veel verschil in de werking en kwaliteit van de middelen, wat onder andere veroorzaakt wordt door het gebruik van vaak kwalitatief slechte ingrediënten en de verkeerde hoeveelheid die daarvan gebruikt wordt in de middelen.

In deze review geven we onze oprechte mening over het natuurlijke slaapmiddel Nachtrust & Stemming. Je leest hier onder andere:

 • meer informatie over wat Nachtrust & Stemming voor middel is;
 • hoe Nachtrust & Stemming gebruikt dient te worden;
 • wat de voor- en nadelen van dit middel zijn;
 • of Nachtrust & Stemming de moeite waard is om te kopen;
 • en tot slot nog €€n leuke verassing aan het eind van dit artikel!!!

Dit artikel bevat affiliate links.

Als je iets koopt via een van deze links betaal je niet meer, maar krijgen wij wel een kleine commissie.

Nachtrust & Stemming– keypunten

Informatie-Cirkel

OVER

Het natuurlijke slaapmiddel Nachtrust & Stemming. Een middel dat door de meervoudige werking op een effectieve manier kan bijdragen aan een goede nachtrust.
money-kosten

PRIJS

€19,95 voor een zakje met 45 capsules.
Smile

VOORDELEN

Wij hebben voor Nachtrust & Stemming alle voordelen op een rijtje gezet, zodat je op een overzichtelijke manier inzicht krijgt in de pluspunten van dit natuurlijke slaapmiddel.
sad

NADELEN

Ook hebben we voor Nachtrust & Stemming de nadelen op een rijtje gezet, waardoor je in 1 oogopslag ziet wat eventuele minpunten zijn voor dit natuurlijke slaapmiddel.
Geblokte vlag

OORDEEL

Wij vinden het natuurlijke slaapmiddel Nachtrust & Stemming een waardevol hulpmiddel voor een betere nachtrust, omdat het slaapmiddel van nature in onze hersenen voorkomende slaapstoffen bevat die geen verslavende werking hebben.
nachtrust-en-stemming-slaap-supplement-met-natuurlijke-ingredienten

Wat is Nachtrust & Stemming?

Nachtrust & Stemming is een natuurlijk slaapmiddel dat bestaat uit natuurlijke slaapstoffen met een meervoudige werking. Het slaapmiddel bevat namelijk een combinatie van 12 natuurlijke ingrediënten die helpen bij het krijgen van een goede nachtrust. Het ondersteunt de natuurlijke aanmaak van melatonine door gebruik te maken van de hulpstoffen magnesium, vitamine B12, B6 en B3.

Het helpt om ontspannen naar bed te gaan, beter te slapen en uitgerust op te staan. Veel mensen hebben een tekort aan de juiste vitaminen en mineralen, wat de nachtrust negatief kan beïnvloeden. Het middel Nachtrust & Stemming speelt hier goed op in door het gebruik van een samenstelling die is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten

Nachtrust & Stemming bestaat uit:

 • 5-HTP uit Griffonia Simplicifolia
 • L-theanine
 • Valeriaan
 • Magnesium
 • Zink
 • Melatonine
 • Vitaminen: B1, B3, B6 en twee soorten B12

Daarnaast bevat het middel de belangrijkste bouwsteen van melatonine: 5-HTP. Dit wordt omgezet in serotonine en vervolgens in melatonine. 5-HTP ondersteunt de nachtrust en de stemming. Melatonine heeft verder een neuroprotectieve werking op het brein, wat inhoudt dat de hersencellen beschermd worden tegen eventuele schade.

L-theanine is een kalmerend stofje dat bijvoorbeeld van nature voorkomt in groene thee. Bij Nachtrust & Stemming wordt daarnaast gebruik gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig valeriaan extract. De genoemde stoffen zorgen voor ontspanning

Magnesium is een onmisbaar mineraal en heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel. In tijden van stress heeft magnesium daarom ook een gunstig effect op ons functioneren. Zowel magnesium als zink helpen bij vermoeidheid overdag en ondersteunen de mentale balans.

Vitaminen: B1, B3, B6 en twee soorten B12 worden gebruikt in een actieve vorm, dat wil zeggen dat deze vitaminen direct in het lichaam worden opgenomen.

nachtrust-en-stemming-wetenschappelijk-onderbouwde-formule

Over Natuurlijk Presteren

Natuurlijk Presteren is opgericht door Jochum Smid, ingenieur in de biochemie

Jochum zet zich in om kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke slaapmiddelen beschikbaar te maken voor iedereen die gezonder wenst te  leven. Het bedrijf Natuurlijk Presteren hecht waarde aan betrouwbare informatie rondom natuurlijke slaapmiddelen die hun kracht vinden in de natuur. Mensen helpen en bewust maken is daarom ook de missie van het bedrijf van Jochum.

Met inmiddels meer dan 20 producten in het assortiment blijft Natuurlijk Presteren doorgaan met het ontwikkelen van de allerbeste producten en het selecteren van de beste natuurlijke ingrediënten.

nachtrust-en-stemming-ingredienten-per-capsule

Hoe dient Nachtrust & Stemming gebruikt te worden?

Het advies is om 1 capsule Nachtrust & Stemming 30 tot 45 minuten voor het slapen gaan in te nemen. Volwassenen mogen maximaal 4 capsules per nacht innemen. Voor personen van 12 jaar tot 18 jaar is het maximale gebruik 2 capsules per nacht.

Ook vegetariërs of vegans kunnen dit natuurlijke slaapmiddel gebruiken.

Als je medicijnen gebruikt is het belangrijk om eerst met de huisarts te overleggen of de ingrediënten in het middel Nachtrust & Stemming geen wisselwerking hebben met de medicatie. 

Voordelen van Nachtrust & Stemming

Nachtrust & Stemming heeft absoluut een paar mooie voordelen!

Hieronder de voordelen van dit natuurlijke slaapmiddel op een rij:

 • bevat een krachtige combinatie van 12 natuurlijke ingrediënten;
 • het middel biedt ondersteuning voor een goede nachtrust;
 • helpt om beter te ontspannen;
 • helpt vermoeidheid overdag te verminderen;
 • Nachtrust & Stemming is samengesteld op basis van wetenschappelijke onderzoeken door een ‘biobased chemicus’. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste samenstelling en een veilige, juiste dosering;
 • bevat een kleine hoeveelheid melatonine die geen verstorende werking heeft op het slaap-waakritme;
 • verpakt in een plantaardige capsule;
 • het product bevat geen allergenen;
 • geschikt voor vegetariërs en vegans;
 • de producten worden in Nederland geproduceerd volgens strenge hygiëne-eisen en bevatten alleen veilige ingrediënten die zijn goedgekeurd door de NVWA;
 • Nachtrust & Stemming werkt niet verslavend;
 • Natuurlijke Presteren neemt goede service uiterst serieus;
 • je hebt het recht om 14 dagen na ontvangst het product zonder opgave van reden te annuleren.

nachtrust-en-stemming-premium-kwaliteit

nachtrust-en-stemming-waarom-kiezen-voor-ons

nachtrust-en-stemming-meet-dan-10-000-tevreden-klanten

Nadelen van Nachtrust & Stemming

Naast de vele voordelen zijn er ook enkele nadelen, namelijk:

 1. Nachtrust & Stemming is voor sommige personen wellicht iets te prijzig en is daardoor helaas niet toegankelijk voor iedereen;
 2. aangezien het hier om een natuurlijk middel gaat heeft het even tijd nodig om goed te gaan werken, het duurt gemiddeld een week voordat dit slaapmiddel goed zijn werk zal doen;
 3. het product is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar en ook niet voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Wat is de mening van anderen over Nachtrust & Stemming?

Op de site van Natuurlijk Presteren valt gelijk op dat er veel positieve ervaringen op staan van andere gebruikers. Veel mensen ervaren door het gebruik van het natuurlijke slaapmiddel Nachtrust & Stemming een betere nachtrust, wat erin resulteert dat ze de volgende ochtend uitgerust opstaan.

Hieronder een aantal van de ervaringen van andere gebruikers:

Reviews

Goed spul, heerlijk slapen
Mijn man en ikzelf slapen goed met deze capsules. Als we wakker worden snachts, vallen we daarna makkelijk weer in slaap. Onze dochter van 15 gebruikt de capsules ook bijna dagelijks, met goed resultaat. Dochter en man geven wel aan dat jet lijkt of zij meer en intenser dromen na innemen van de capsules.
natuurlijk-presteren-logo
Yolanda
Goede nachtrust
Na gebruik van nachtrust & stemming moet ik zeggen dat ik geen moeite meer heb met inslapen en ook niet meer ( soms 3/4 x) per nacht wakker wordt En als ik een keer wakker wordt dan val ik weer makkelijk in slaap . Ben nu meer uitgerust overdag 🙂


natuurlijk-presteren-logo
Rachel
Goed slapen
De eerste 2 nachten slecht geslapen, nu de 3de nacht pas wakker geworden door de wekker. Nog te kort om te beoordelen maar als dat zo zou blijven vind ik het een heel goed slaap supplement
natuurlijk-presteren-logo
Ineke
Nachtrust
Al jaren slaap ik niet, had al alles geprobeerd, dan kwam ik dit tegen, en dit helpt me nu meestal toch om een beetje te slapen,


natuurlijk-presteren-logo
Betty
natuurlijk-presteren-nachtrust-stemming-review
€19,95

Nachtrust & Stemming

Het natuurlijke slaapmiddel Nachtrust & Stemming is enkel gebaseerd op van nature in onze hersenen aanwezige slaapstoffen. Doordat de stoffen door onze hersenen herkend worden als lichaamseigen stoffen treden er geen nare bijwerkingen op en werkt het middel ook niet verslavend. Juist omdat het middel helpt bij de aanmaak van natuurlijke slaapstoffen vinden we Nachtrust & Stemming dan ook een waardevol hulpmiddel voor een betere nachtrust.

Wat zijn de kosten van Nachtrust & Stemming?

Het slaapmiddel Nachtrust & Stemming is verkrijgbaar in een zakje met daarin 45 capsules, voor een bedrag van €19,95. Het is iets voordeliger om een aantal zakjes tegelijk aan te schaffen, informatie hierover staat op de website van Natuurlijk Presteren. Indien het product niet aan de verwachtingen voldoet kan je zonder opgave van reden de bestelling tot 14 dagen na ontvangst annuleren. Na annulering heb je nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen en na retournering krijg je het volledige orderbedrag terug gestort op jouw rekening.aliquip ex ea commodo consequat.

Wat is ons eindoordeel?

We zijn inmiddels aan het eind gekomen van de Nachtrust & Stemming review en wat is nu eigenlijk ons eindoordeel? Wij vinden dit natuurlijke slaapmiddel een goed hulpmiddel als je behoefte hebt aan een betere nachtrust.

We vinden het belangrijk om te benadrukken dat ook dit natuurlijke middel geen wondermiddel is. Eventuele slaapproblemen zullen door het gebruik van dit middel niet opgelost worden, het is namelijk een hulpmiddel dat zich richt op verbetering van een slechte nachtrust, maar daarmee pak je nog niet de oorzaak van het probleem aan. Als je echt een langdurig betere nachtrust wenst te krijgen zal de oorzaak van de slaapproblemen achterhaald moeten worden.  

Wel vinden we dit natuurlijke slaapmiddel een aangenaam en goed alternatief voor alle synthetische en chemische slaapmiddelen die verkrijgbaar zijn, omdat Nachtrust & Stemming niet verslavend werkt en gebruik maakt van stimulatie van de slaapstoffen die onze hersenen zelf al aanmaken. Een tekort aan de juiste nutriënten zorgt voor een verminderde aanmaak van de slaapstoffen en in dat geval is dit slaapmiddel een goede ondersteuning om weer beter te slapen. Zie dit dan ook als een hulpmiddel die de nachtrust kan ondersteunen, omdat het helpt om makkelijker te ontspannen voor het slapen gaan, beter te slapen en weer uitgerust op te staan.

Wil jij ook een natuurlijk slaapmiddel dat een goede ondersteuning biedt voor de nachtrust?

V€rassing:

Onze exclusieve kortingscode!

Wij hebben goed nieuws! We mogen namelijk een extra Natuurlijk Presteren kortingscode aanbieden voor 15% extra korting. Met de kortingscode slaapbalans15 ontvang je 15% extra korting.

Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om de exclusieve kortingscode in te voeren. Zie hieronder hoe je dit kunt doen.

Euro-symbool
natuurlijk-presteren-exclusieve-korting-15
slaapbalans-bas-jen-rond

Bas & Jenneke

Over de schrijver

Wij zijn Bas & Jenneke oprichters van SlaapBalans. Als slaapdeskundigen en slaapcoaches hebben wij ons de afgelopen jaren verdiept in wat er zoal nodig is om een goede slaper te worden, met als resultaat een betrouwbaar en persoonlijk slaaptraject.


Wij vinden dat slecht slapen geen onderdeel van jouw identiteit zou moeten zijn en dat niemand zich zou moeten neerleggen bij een slecht slaappatroon. Blijf niet rondlopen met het gevoel dat goed slapen niet voor jou is weggelegd. We geloven dat er voor iedereen een passende oplossing is. Wij staan klaar voor jou, je bent niet alleen en we helpen je graag om een goede slaper te worden en (weer) te genieten van slapen.

Veel gestelde vragen

Over | Nachtrust & Stemming

Ik vind het lastig om een capsule door te slikken, is er nog een andere mogelijkheid om toch dit middel te kunnen gebruiken?

Ja, de capsule mag ook opengebroken worden en het poeder kan dan bijvoorbeeld met water ingenomen worden.

Kan ik ook tijdelijk stoppen met het nemen van de capsules?

Ja, de capsules hoeven niet doorlopend gebruikt te worden. Je kan tijdelijk stoppen en weeer beginnen zodra je weer wat ondersteuning nodig hebt bij het slapen.

Zijn alle stoffen die in de capsule verwerkt zijn veilig?

Ja, Nachtrust & Stemming is samengesteld op basis van wetenschappelijke onderzoeken door een biobased chemicus, wat meer zekerheid geeft over het gebruik van de juiste ingrediënten en de juiste dosering.