Slapen met white noise

Beste White Noise Machine van 2024 | Dit Is Waarom Jij Het Beste Witte Ruis Apparaat Verdient! 

Bekijk hier onze top 6 white noise machines van 2024 en ontdek welke het beste bij jou past!

Beste white noise machine

Beste white noise machine van 2024. Een white noise machine kan bijdragen aan een goede nachtrust. Een white noise machine noemt men in het Nederlands ook wel witte ruis machine en is ontworpen om omgevingsgeluiden te maskeren, wat het mogelijk maakt om beter en dieper te slapen. Witte ruis is niet alleen toepasbaar bij baby's en kinderen, maar kan ook ingezet worden voor volwassenen.

Witte ruis bestaat uit een constant monotoon geluid. Volwassenen kunnen erg veel baat hebben bij witte ruis, het helpt namelijk om de hersenen tot rust te laten komen. wat erg handig kan zijn als je bijvoorbeeld langs een drukke weg woont en overlast ervaart door verkeersgeluiden of last hebt van de geluiden van een partner die snurkt.

Daarnaast kan een white noise machine overdag gebruikt worden voor het afspelen van achtergrondmuziek en in de avond kan white noise helpen om tot rust te komen na een drukke dag.

Via de white noise machine kunnen verschillende natuurlijke geluiden afgespeeld worden, iets dat goed bruikbaar is bij meditatie en yogaoefeningen.

Witte ruis veroorzaakt bij baby's en kinderen een associatie met de geluiden van bijvoorbeeld de baarmoeder en hartslag, wat een kind het gevoel geeft van veiligheid en geborgenheid. Ook zorgt witte ruis ervoor dat kinderen niet zomaar wakker worden van omgevingsgeluiden, wat ze de mogelijkheid geeft om beter en dieper te slapen, wat weer een positief effect heeft op de groei van de hersenen en het lichaam.

Het kan nog een hele zoektocht zijn om precies dat white noise apparaat te vinden dat bij jou en jouw persoonlijke wensen past, er zijn dan ook meerdere factoren waar je op moet letten om te voorkomen dat je een white noise apparaat aanschaft dat achteraf een miskoop blijkt te zijn.

Met het grote aanbod van tegenwoordig is het maken van een keuze erg lastig, dit komt doordat er zo ontzettend veel verschillende soorten white noise apparaten te koop zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dan is het fijn als je weet waar je op moet letten.

Om de keuze makkelijker te maken willen we onze lezers in dit artikel zoveel mogelijk nuttige informatie geven over alles wat te maken heeft met white noise apparaten, inclusief de voor- en nadelen van ieder white noise apparaat uit onze top 6. We kunnen ons voorstellen dat je inmiddels erg benieuwd geworden bent naar de witte ruis machines die wij beoordeeld hebben en die we opgenomen hebben in onze top 6.


In dit artikel vergelijken we de 6 beste white noise machines en geven we onze openhartige mening over elk witte ruis apparaat. Je leest hier onder andere:

 • wat belangrijk is om vooraf te weten als je op zoek gaat naar een white noise apparaat;
 • welke soorten white noise apparaten verkrijgbaar zijn;
 • waar je zoal op moet letten bij de aanschaf van een white noise apparaat;
 • over de beste white noise machines;
 • wat de voor- en nadelen zijn van alle white noise apparaten uit onze top 6;
 • veelgestelde vragen over white noise;
 • en tot slot nog €€n leuke verassing aan het eind van dit artikel!!!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Dit artikel bevat affiliate links.

Als je iets koopt via een van deze links betaal je niet meer, maar krijgen wij wel een kleine commissie.

Beste white noise apparaat van 2024 - keypunten

Informatie-Cirkel

Over

Beste white noise apparaat: waar moet je op letten bij de aanschaf van een white noise machine en wat zijn de voor- en nadelen van de white noise machines uit onze top 6.
money-kosten

Prijs

Uiteraard heeft elk white noise apparaat een bepaalde prijs. Dat heeft onder andere te maken met het aantal verschillende soorten functies waar de white noise apparaten over beschikken.
Smile

Voordelen

We hebben voor ieder white noise apparaat uit onze top 6 de voordelen op een rijtje gezet, zodat je op een overzichtelijke manier inzicht krijgt in de pluspunten van de desbetreffende white noise machines.
sad

Nadelen

Ook hebben we voor al onze top 6 white noise machines de nadelen op een rijtje gezet, waardoor je in 1 oogopslag ziet wat eventuele minpunten zijn.
Geblokte vlag

Oordeel

De white noise apparaten die wij gekozen hebben voor onze top 6 staan daar naar onze mening geheel terecht in omdat ze over veel verschillende, nuttige functies beschikken en een uitstekend hulpmiddel kunnen zijn voor het krijgen van een betere nachtrust.

Wat is belangrijk om vooraf te weten als je op zoek gaat naar een white noise machine?

 • gaat het om een white noise apparaat voor jezelf of voor een baby/kind?
 • vind je het belangrijk dat er veel verschillende functies op het apparaat zitten?
 • wil je dat via het apparaat niet alleen het geluid van witte ruis, maar ook andere geluiden afgespeeld kunnen worden?
 • moet het white noise apparaat draadloos zijn?
 • wil je een compact apparaat dat makkelijk mee te nemen?


Beste white noise apparaat 2022 - Zie hier onze top 6

Terug naar onze beoordeling van de naar onze mening 6 beste white noise machines! 

01. Numsy Touch02. Numsy Move 03. Numsy Calm04. Numsy Original 3.005. ZAZU - Suzy Portable baby Soother 06. ZAZU - Zoë - Grijs - Muziekdoos en bluetooth speaker

Zie hieronder onze sterrenbeoordeling
Waar moet je op letten bij de aanschaf van een white noise apparaat?

Als je besluit een white noise apparaat aan te schaffen en de juiste keuze wilt maken is het belangrijk dat je weet waar je zoal op moet letten. Hieronder hebben we een aantal punten op een rijtje gezet om je te helpen om beter inzicht te krijgen:

  • een white noise apparaat kan naast witte ruis ook nog vele andere, met name natuurgeluiden, afspelen. Van belang hierbij is de kwaliteit van het geluid en de aanpasbaarheid van het volume;
  • het is goed om te weten of de geluiden die door het apparaat nagebootst worden overeenkomen met de geluiden zoals ze daadwerkelijk in de natuur te horen zijn en niet vervormd worden;
  • controleer of het apparaat een timerfunctie heeft, hiermee is het namelijk mogelijk dat het apparaat pas na bijvoorbeeld 60 minuten gebruik automatisch uitschakelt en niet al na maximaal 20 minuten (wat soms het geval is bij apparaten die geen timerfunctie hebben);
  • beschikt het apparaat over verschillende dimstanden?
  • kan de white noise machine via een touch screen bediend worden of is het een apparaat dat bediend wordt via knopjes;
 • als je het prettig vindt om de white noise machine de hele nacht aan te laten staan moet gelet worden op de maximale batterijduur en moet het apparaat beschikken over een optie waarbij het mogelijk is om gebruik te maken van een langere, continue afspeeltijd;
 • welke manier van opladen is van toepassing op het white noise apparaat en is dat een manier die jij als prettig ervaart?;
 • welke garantie is van toepassing op het white noise apparaat van jouw keuze?


Beste white noise - top 6

Hieronder beschrijven we uitgebreid waarom juist deze white noise apparaten geselecteerd zijn voor onze top 6!

Nummer 1

Numsy Touch

1.Numsy Touch


De Numsy Touch staat wat ons betreft met stip op nummer 1 in onze beste white noise apparaten top 6. Het apparaat is echt van alle denkbare gemakken voorzien en ontzettend eenvoudig in gebruik door een mooi en duidelijk touch screen.

De vele functies waar het apparaat over beschikt maken de Numsy Touch dan ook tot een zeer waardevol white noise apparaat. Er is erg goed nagedacht over de vormgeving en over een positieve gebruikerservaring.

Door het compacte formaat is de Numsy Touch niet alleen makkelijk mee te nemen, maar staat deze white noise machine ook niet in de weg als je bijvoorbeeld aan het werk bent aan de tafel waar het apparaat op staat.

Numsy is koploper op het gebied van white noise machines en heeft inmiddels verschillende, goed gewaardeerde white noise machines op hun naam staan. De geluiden die worden nagebootst zijn erg accuraat en komen daardoor sterk overeen met hoe de geluiden van nature klinken. Met name hierdoor beheersen de Numsy white noise machines ook de eerste 4 noteringen van onze top 6!

Numsy is als bedrijf continu aan het innoveren. Door goed te luisteren naar de wensen en ervaringen van klanten worden de producten steeds verder verbeterd en aangepast, met steeds mooiere, betere en meer gebruikersvriendelijke producten als resultaat!

 

Hieronder hebben we de voor- en nadelen van de Numsy Touch voor het gemak op een rijtje gezet:

Voordelen Numsy Touch:

 • beschikt over kwalitatief zeer goed en realistisch geluid;
 • mooi, lichtgewicht design;
 • compact formaat, makkelijk mee te nemen;
 • 6 timers, varierend van 30, 60, 90, 120 en 180 minuten, resulterend in veel keuzemogelijkheden. Er kan ook via de timerfunctie een standaard gebruikstijd van 14 uur ingesteld worden;
 • het volume kan op een simpele manier aangepast worden;
 • via het gebruik van een knop kan je zelf bepalen of je het geluid aan of uit wilt zetten tijdens het gebruik van het apparaat;
 • keuze uit 3 helderheidsniveaus voor de lichtfunctie, waardoor eenvoudig door telkens een keer op het icoontje te drukken stapsgewijs de helderheid aangepast kan worden;
 • er kan met 1 druk op de knop gekozen worden uit gewoon licht of “ademend” licht;
 • keuze uit 7 verschillende kleuren omgevingslicht, die met 1 druk op de knop gewisseld kunnen worden en waarbij de laatste kleur overgaat in een samensmelting van alle kleuren;
 • er staan 3 verschillende yoga tracks op, namelijk: woud, muziek en ochtend;
 • er kan gekozen worden uit 3 verschillende nummers van de Alpha wave modus: ontwikkeling, oceaan en gewichtsloos;
 • beschikt over een uitgebreide collectie van 25 natuurlijke geluiden en witte, bruine en roze ruis, waaronder: ventilator, statische tv, stofzuiger, baarmoeder, krekels, vuur, regen en golven;
 • de Numsy Touch kan opgehangen worden aan een koordje welke bevestigd is aan de bovenkant van de Numsy Touch;
 • de Numsy Touch kan op veel verschillende manieren opgeladen worden, de keuzemogelijkheden zijn als volgt: via de laptop, powerbank en/of usb oplader;
 • er is een duidelijke batterijweergave zichtbaar op het scherm, waarbij elke streepje gelijk staat aan 20% resterende batterijcapaciteit;
 • dit apparaat werkt draadloos als de batterij opgeladen is;
 • het geluid kan ook beluisterd worden via oortjes of headphones via een audiokabel in een audiopoort. Deze poort bevindt zich aan de achterkant van de Numsy Touch;
 • er wordt een USB kabel meegeleverd;
 • er zit een geheugenfunctie op die de laatst gebruikte standen opslaat;
 • inclusief garantie van 1 jaar;
 • proefperiode van 30 nachten.

  Numsy Touch 2

  Numsy Touch 1
  null

  Numsy Touch verschillende lichtkleuren

  Numsy Touch verschillende geluiden

  Numsy Touch timer functie

  null

  null

  Numsy Touch ophangband

  Numsy Touch anti kraslaag

  Nadelen Numsy Touch:

  1. dit white noise apparaat van Numsy behoort tot de hogere prijsklasse, waardoor dit apparaat helaas niet door iedereen aangeschaft kan worden;
  2. voor volwassenen en kinderen is het formaat van dit apparaat erg handig in gebruik, voor het gebruik bij baby's kan dit formaat echter aan de grote kant zijn;
  3. iets om rekening mee te houden is dat de aan / uit knop 3 seconden ingedrukt moet worden voordat de Numsy Touch aan of uit gaat;
  4. er zit een beschermlaagje van folie op het touchscreen, dit is gedaan voor het behoud van de Numsy in verband met eventuele krassen die door het gebruik zouden kunnen ontstaan.
  Numsy Touch
  € 59,-
  € 44,95

  Prijs van de Numsy Touch

  Wij beoordelen de Numsy Touch met volle overtuiging met 5 sterren, omdat deze white noise machine zowel beschikt over veel geluiden voor volwassenen als verschillende white noise geluiden die juist voor baby’s en kinderen zeer effectief kunnen zijn. Dit maakt de Numsy Touch een veelzijdig apparaat. Ook is de geluidskwaliteit van dit apparaat uitstekend.

  Nummer 2

  2.Numsy Move

  De Numsy Move heeft maar liefst 40 verschillende geluiden en is daarmee de meest uitgebreide Numsy variant qua het aantal beschikbare geluiden. Dit white noise apparaat kan zowel voor baby's en kinderen als voor volwassenen ingezet worden. 

  Wat de geluiden betreft loopt de keuze uiteen van machinegeluiden en witte ruis geluiden tot aan natuurgeluiden en slaapliedjes. 

  Ook hier heeft Numsy weer een mooi design geleverd met een handig koord waaraan de Numsy opgehangen kan worden. De Numsy Move is eenvoudig te bedienen en geeft een zuiver geluid

  Wat extra opvalt aan de Numsy Move is de lange batterijduur. Bij een volledig opgeladen batterij gaat de Numsy Move tot wel 30 uur mee. 

   

  Hieronder hebben we de voor- en nadelen van de Numsy Move op een rijtje gezet:

  Voordelen Numsy Move:

  • compact en mooi design;
  • eenvoudige bediening;
  • geschikt voor alle leeftijden;
  • keuze uit maar liefst 40 verschillende geluiden, namelijk;
   • machinegeluiden, zoals: droger, wasmachine, ventilator en stofzuiger;
   • witte ruisgeluiden, zoals: doffe witte ruis, kalmerende ruis en baarmoeder witte ruis;
   • natuurgeluiden, zoals: foetus hartslag, brandend vuur, stromend water, vogelzang en zachte golven;
  • er zitten 5 timers op, variërend van 30, 60, 90 en 120 minuten en een continue tijd van 14 uur afspelen. De timers bevinden zich onderaan op de Numsy Move;
  • er zijn 7 gekleurde lichten die afgewisseld kunnen worden met 1 druk op de knop en waarbij de laatste kleur overgaat in een samensmelting van alle kleuren;
  • via 4 lichthelderheidsniveaus kan ingesteld worden hoe zacht of fel je het licht wenst te laten schijnen;
  • het apparaat is voorzien van een knop met ademhalingslicht;
  • 2 duidelijke volume knoppen via welke 20 verschillende volumeniveaus ingesteld kunnen worden;
  • bovenop de Numsy Move bevindt zich een USB poort;
  • er wordt een USB kabel meegeleverd;
  • bovenop de Numsy Move zit de aan / uit knop die ongeveer 2 seconden ingedrukt moet worden voordat het apparaat aan of uit gaat;
  • onderaan de Numsy Move is een batterij indicator zichtbaar die precies aangeeft wanneer de batterij bijna op is, deze indicator kleurt dan rood;
  • het apparaat heeft een geheugenfunctie;
  • een volle batterij gaat tot 30 uur mee;
  • de Numsy Move is draadloos en kan aan een koord opgehangen worden;
  • inclusief garantie van 1 jaar;
  • 30 nachten bedenktijd.

  Numsy-Move-1

  Numsy-Move-2

  Numsy-Move-3

  null

  null

  null

  null

  null

  null

  Numsy Original 2.0, Move, Calm en Touch

    Nadelen Numsy Move:

    • de aan- en uit knop bovenaan de Numsy Move is aan de kleine kant;
    • de lichtkleuren bevinden zich aan de zijkant van het apparaat, waardoor deze minder opvallen.
  € 45,-
  €34,95

  Prijs van de Numsy Move

  De Numsy Move krijgt van ons 5 sterren, omdat dit apparaat beschikt over maar liefst 40 verschillende geluiden welke allemaal zeer nauwkeurig en realistisch zijn nagebootst. Dit mooie en compacte design is ideaal voor alle leeftijden en een absolute aanrader.

  Nummer 3 

  numsy-calm

  3.Numsy Calm


  De Numsy Calm is door zijn eenvoudige bediening en veelzijdigheid een fijne white noise machine voor baby's en kinderen. Door de keuze uit verschillende witte ruis- en ventilatorgeluiden zit er altijd wel een geluid bij waar de baby baat bij heeft. Volwassenen kunnen dit apparaat uiteraard indien gewenst ook voor zichzelf gebruiken.

  Ook dit apparaat van Numsy is compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Het is voorzien van goed geluid en met een batterijduur tot 10 uur weet je zeker dat de Numsy niet iedere paar uur alweer opgeladen moet worden.

  Door het non-looping effect wennen de hersenen nooit aan één soort geluid, waardoor het effectief blijft.

   

  Hieronder hebben we de voor- en nadelen van de Numsy Calm op een rijtje gezet:

  Voordelen Numsy Calm:

  • oorzien van een goede geluidskwaliteit;
  • een meer uitgebreide versie van de Numsy Original 2.0 en ideaal voor baby’s en kinderen;
  • mooi design en vorm;
  • makkelijk mee te nemen door het compacte formaat;
  • duidelijk en eenvoudig bedienbare knopjes;
  • bevat naast witte ruis geluiden ook nog 7 verschillende ventilatorgeluiden;
  • keuze uit 15 natuurlijke geluiden, waaronder: golven, vogels, kampvuur, trein, onweer, shhh, baarmoeder en slaapliedjes;
  • er kan gevarieerd worden met de helderheid van het licht: door de knop steeds kort in te drukken kan de helderheid vergroot worden en door de knop lang in te drukken kan je zelf bepalen wat de juiste helderheid moet zijn;
  • het gekleurde licht kan aangepast worden door de knop in te drukken en zo te schakelen tussen de verschillende kleuren. Je kan hierbij kiezen uit de volgende kleuren: rood, oranje, geel, groen, cyaan, blauw, paars en wit. Als de knop langer ingedrukt wordt wisselen alle verschillende kleuren elkaar steeds af;
  • voorzien van een duidelijke volume knop;
  • er zitten 4 timers op, van 30, 60 en 90 minuten en een non-stop timer die continu afspeelt;
  • de timer “fade out” functie zorgt ervoor dat het geluidsniveau geleidelijk afneemt voordat het automatisch uiteindelijk wordt uitgeschakeld;
  • het indicatielampje aan de achterkant van het apparaat zal rood knipperen zodra de batterij bijna leeg is en het tijd is om de Numsy op te laden. Een groen lampje houdt in dat de Numsy volledig is opgeladen;
  • op de achterkant van de Numsy Calm bevinden zich een USB poort en een opening voor een koptelefoon;
  • er wordt een USB kabel meegeleverd;
  • het apparaat heeft een geheugenfunctie die de laatst gebruikte standen opslaat;
  • inclusief garantie van 1 jaar;
  • 30 nachten uitproberen.

  Numsy Calm

  Numsy Calm 2

  Numsy Calm 1

  null

  null

  numsy-calm-timer-functie

  null

  null

  null

  Numsy Original 2.0, Move, Calm en Touch

  Nadelen Numsy Calm:

   1. de Numsy Calm is in tegenstelling tot de andere white noise apparaten wat zwaarder, het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je de Numsy Calm zou willen meenemen;
   2. het koordje waaraan de Numsy Calm opgehangen kan worden is minder mooi afgewerkt dan die van de Numsy Touch;
   3. deze Numsy heeft geen touch screen;
   4. het apparaat is niet voorzien van rustgevende muziek, zoals yoga geluiden.
  numsy-calm
  € 45,-
  €39,95

  Prijs van Numsy Calm

  We geven Numsy Calm een beoordeling van 5 sterren, omdat de Numsy Calm mede door de eenvoudige bediening een uitstekend white noise apparaat is voor baby's en kinderen. Door de vele white noise- en ventilatorgeluiden is de Calm veelzijdig.

  Nummer 4

  numsy-original-2-0

  4.Numsy Original 3.0


  De Numsy Original 3.0 is een fijn instapmodel voor als je graag vertrouwd wilt raken met de inzet van white noise. Door het kleine, compacte formaat is deze white noise machine ideaal voor baby's en kinderen. 

  Dit model kan makkelijk in een wieg of ledikant gelegd worden of er boven opgehangen worden. Doordat het apparaat zo klein van formaat is kan deze heel makkelijk mee genomen worden voor onderweg of op reis.

  De Numsy Original 3.0 bevat 21 natuurlijke geluiden waardoor je kan kiezen voor dat geluid / die geluiden waar jouw baby het meest baat bij heeft. Dit model is de opvolger van de Numsy Original. Numsy heeft het oorspronkelijke model op een aantal punten verbeterd, resulterend in deze 3.0 variant.

   

  Hieronder hebben we de voor- en nadelen van Numsy Original 3.0 op een rijtje gezet:

   Voordelen Numsy Original 3.0:

    • eenvoudig en lichtgewicht instapmodel;
    • beschikt over goede geluidskwaliteit;
    • er zitten 21 verschillende natuurlijke geluiden op, waaronder een aantal witte ruis standen, ventilator geluiden en geluiden zoals rivier, wind, regen, zee, onweer, hartslag en vogels:
    • heeft een ademend amberkleurig licht waarmee een slaap ademhalingstraining gevolgd kan worden;
    • er zitten 4 timers op, van 15, 30 en 60 minuten en 1 met een continue tijd van 14 uur;
    • voorzien van een indicator met een groen en rood lampje waar je aan kan zien wanneer het tijd is om het apparaat op te laden en ook wanneer de Numsy Original 3.0 klaar is met opladen;
    • bovenop de Numsy Original 3.0 zit een USB opening;
    • de USB-C oplaadkabel wordt meegeleverd;
    • met het bijgeleverde koordje kan de Numsy Original eventueel ook opgehangen worden;
    • het apparaat is draadloos en heeft een speeltijd van 50 uur bij een volledig opgeladen batterij;
    • met slechts 1,5 uur opladen, kan de Numsy wel 14 tot 36 uur mee;
    • inclusief garantie van 1 jaar;
    • 30 nachten testen.

  Numsy original

  Numsy original 2.0

  numsy-original-uit-verpakking-header

  null

  null

  null

  null

  null

  null

  null

  Nadelen Numsy Original 3.0:

  1. dit model is vooral geschikt voor pasgeborenen, baby's en kinderen en is minder geschikt voor volwassenen;
  2. de bediening zou wat gebruikersvriendelijker kunnen. De volume regeling en de doorklikfunctie van het geluid bevinden zich namelijk onder dezelfde knop;
  3. het apparaat heeft een eenvoudige vormgeving;
  4. er zit geen kleurenlicht op, behalve het “ademende” amberkleurige licht.
  numsy-original-2-0
  24,95
  €22,95

  Prijs van de Numsy Original 3.0

  We geven de Numsy Original 3.0 5 sterren, omdat dit een erg fijn, lichtgewicht  instapmodel is en een compact white noise apparaatje. Doordat er gekozen kan worden uit 21 verschillende geluiden kan je zelf bepalen welk geluid voor jouw baby het beste werkt.

  We vinden de Numsy Original 3.0 dan ook absoluut een aanrader voor iedere ouder die een natuurlijk hulpmiddel wil inzetten om de baby beter te laten slapen!

  Nummer 5

  5.ZAZU - Suzy Portable baby Soother


  De ZAZU - Suzy Portable baby Soother is een eenvoudig en compact white noise apparaatje dat heel gemakkelijk thuis aan het bed bevestigd kan worden of onderweg aan de kinderwagen. 

  Door het handige formaat kan de ZAZU makkelijk meegenomen worden. Dit white noise apparaatje speelt 6 verschillende liedjes en geluiden af, waaronder rustgevende geluiden van de baarmoeder, witte ruis, hartslag en natuurgeluiden.

  ZAZU is een Nederlands merk dat sinds 2013 wordt gerund door Nynke Bakker en Sven van der Veen. Samen hebben ze 3 kinderen en weten daardoor uit eigen ervaring goed dat het ouderschap soms uitdagend kan zijn. Om die reden hebben ze hun eigen merk kinderproducten op de markt gebracht. 

  Hieronder hebben we de voor- en nadelen van ZAZU - Suzy Portable baby Soother op een rijtje gezet:

    Voordelen Suzy Portable baby Soother:

     • eenvoudige bediening via knoppen met afbeeldingen. In het midden van het apparaat zit de aan / uit knop;
     • met de volumeknop kan je het geluid van de ZAZU Suzy harder zetten;
     • er zit een huilsensor op de aan / uit knop. Door erop te drukken kleurt het licht van het apparaat rood en staat ZAZU Suzy aan;
     • handig en compact formaat;
     • te bevestigen aan ledikant, autostoel of kinderwagen;
     • prima geluidskwaliteit;
     • keuze uit 6 verschillende geluiden, zoals: baarmoeder geluid, white noise, hartslag en natuurgeluiden;
     • na 20 minuten stoppen de geluiden automatisch;
     • voorzien van een geluidssensor, wat inhoudt dat als de baby huilt, de ZAZU Suzy automatisch weer wordt geactiveerd;
     • ideaal om in te zetten bij pasgeborenen en baby's;
     • 30 dagen bedenktijd.

  zazu-portable-baby-shooter-huil-sensor-1  Nadelen Suzy Portable baby Soother:

  1. schakelt na 20 minuten automatisch uit, het is helaas niet mogelijk om zelf een (langere / andere) tijd in te stellen via een timer;
  2. de geluidsensor werkt alleen goed als deze dichtbij het kindje hangt;
  3. dit is een basismodel en beschikt niet over veel functies;
  4. het apparaat is niet draadloos en werkt alleen op 3 x AAA batterijen;
  5. het aantal geluiden waaruit gekozen kan worden is beperkt.
  €19,70

  Prijs van ZAZU - Suzy Portable baby Soother

  We geven ZAZU - Suzy Portable baby Soother 4 sterren, omdat dit een ideaal white noise apparaatje is voor thuis en onderweg. Het is eenvoudig in het gebruik en door de verschillende geluiden waaruit gekozen kan worden helemaal afgestemd op baby's.

  Nummer 6

  ZAZU - Zoë - Grijs - Muziekdoos en bluetooth speaker


  De ZAZU Zoë pinguïn is een geluidsmachine, nachtlampje en bluetooth speaker ineen. Dit product van ZAZU heeft een ontzettend leuk design, namelijk in de vorm van een pinguïn, wat voor kinderen natuurlijk extra aantrekkelijk is. Het hoofd van de pinguïn kan functioneren als nachtlampje en geeft dan een zachte gloed af.

  ZAZU Zoë is eenvoudig in het gebruik door de knoppen te bedienen die zich op de buik van de pinguïn bevinden. Elke knop geeft een afbeelding weer, zoals hartslag of natuurgeluiden. Er zijn in totaal 7 geluiden waar je uit kan kiezen.

  Een extra voordeel ten op zichtte van ZAZU Suzy is dat dit apparaaat voorzien is van een bluetooth functie. Hierdoor kan je via de telefoon liedjes of verhalen laten afspelen.

  Hieronder hebben we de voor- en nadelen van ZAZU Zoë pinguïn op een rijtje gezet:

     Voordelen ZAZU Zoë Pinguïn:

      • erg leuk en kindvriendelijk design;
      • eenvoudige bediening via knoppen met afbeeldingen. In het midden zit de aan / uit knop;
      • met de twee volumeknoppen kan het geluidsniveau van de ZAZU Zoë aangepast worden;
      • er zit een huilsensor knop op, waarmee deze functie aan en uit gezet kan worden. Door erop te drukken kleurt het licht rood en is de ZAZU Zoë ingeschakeld;
      • aan de zijkant van ZAZU Zoë zitten het oplaadlampje, de USB poort en het bluetooth speaker knopje;
      • te bevestigen aan ledikant, bedje of kinderwagen;
      • prima geluidskwaliteit;
      • keuze uit 7 verschillende geluiden, zoals: hartslag, white noise en natuurgeluiden;
      • na 20 minuten stoppen de geluiden automatisch;
      • het apparaat heeft een geluidssensor, waardoor de ZAZU Zoë automatisch weer wordt geactiveerd zodra de baby huilt;
      • als de batterij opgeladen wordt gaat een rood lampje aan, zodra de batterij opgeladen is gaat een groen lampje branden;
      • ideaal voor pasgeborenen en baby's;
      • 30 dagen bedenktijd.


  null

  null


  zazu-piguin-verbind-je-telefoon

         Nadelen ZAZU Zoë Pinguïn:

         • de huilsensor is inactief als bluetooth ingeschakeld is. De muziekknoppen zijn in dat geval namelijk uitgeschakeld;
         • de geluidsensor werkt alleen goed als deze dichtbij de plek hangt waar jouw kindje zich bevindt;
         • de afspeeltijd kan niet ingesteld worden, na 20 minuten schakelt het apparaat altijd automatisch uit;
         • de bluetooth functie werkt niet op oudere telefoons;
         • de batterij is bij veelvuldig gebruik snel leeg.
  €31,20

  Prijs van ZAZU Zoë pinguïn

  We geven ZAZU Zoë pinguïn 4 sterren, omdat het apparaat een leuk design heeft en naast de 7 verschillende geluiden een bluetooth functie heeft waardoor je via de telefoon ook nog zelf liedjes kan afspelen.

  Conclusie

  In dit artikel over de beste white noise apparaten van 2023 hebben wij de 6 beste, kwalitatief hoogwaardige white noise machines uitgebreid beoordeeld, met de bedoeling om het anderen makkelijker te maken om te kiezen uit alle soorten white noise machines die aangeboden worden. We hebben geprobeerd inzicht en handvatten te geven voor het maken van de beste keuze voor een (nieuw) white noise apparaat. Aan de hand van de door ons in dit artikel benoemde voor -en nadelen kan iedereen zelf beslissen welk white noise machine voor hen het meest geschikt is.

  Hopelijk heeft deze blog je een beter inzicht gegeven in de white noise machines die verkrijgbaar zijn en we hopen dat je na het lezen van dit artikel een weloverwogen beslissing kan nemen wat de aanschaf van een nieuw white noise apparaat betreft.

  Veel succes 🙂

  V€rassing:
  Onze Exclusieve kortingscode!

  Wij hebben goed nieuws! We mogen namelijk een extra Numsy kortingscode aanbieden voor 10% extra korting, bovenop de korting die Numsy al geeft. Met de kortingscode Balans10 ontvang je 10% extra korting.

  Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om de exclusieve kortingscode in te voeren. Zie hieronder hoe je dit kunt doen.

  Euro-symbool
  null
  null
  slaapbalans-bas-jen-rond

  Bas & Jenneke

  Over de schrijver

  Wij zijn Bas & Jenneke oprichters van SlaapBalans. Als slaapdeskundigen en slaapcoaches hebben wij ons de afgelopen jaren verdiept in wat er zoal nodig is om een goede slaper te worden, met als resultaat een betrouwbaar en persoonlijk slaaptraject.


  Wij vinden dat slecht slapen geen onderdeel van jouw identiteit zou moeten zijn en dat niemand zich zou moeten neerleggen bij een slecht slaappatroon. Blijf niet rondlopen met het gevoel dat goed slapen niet voor jou is weggelegd. We geloven dat er voor iedereen een passende oplossing is. Wij staan klaar voor jou, je bent niet alleen en we helpen je graag om een goede slaper te worden en (weer) te genieten van slapen.

  Klant reviews

  Beste gift ooit voor mezelf. Super blij mee

  Numsy Touch 


  geen ventilator nodig , geen stralingen .
  telefoon niet nodig en ventilator niet meer nodig . geluid is duidelijk goede speaker

  bol-com-logo-klein

  Serenabuisman

  Super fijne apparaatje

  Numsy Touch 


  • Voldoet aan verwachting
  • Goede kwaliteit


  Heel fijn apparaat dat je zelfs de hele nacht kan aanlaten. Wij hebben hier echt super veel plezier van gehad. Gebruiken het soms nog als ons kind slecht wilt slapen of in hele drukke ruimtes.

  bol-com-logo-klein

  Anoniem12345677891

  Zalig

  Numsy Touch 


  Super


  bol-com-logo-klein

  Elise1278

  En super fijn compact apparaat

  Numsy Move


  • Voldoet aan verwachting
  • Goede kwaliteit
  • Accu blijft lang vol  De Numsy Move is een fijn compact white noise apparaat.
  Als Slaapcoach werk ik met ouders en kleintjes om de weg terug naar dromenland te vinden.
  Een goed werkend white noise apparaat is hierbij een onmisbaar hulpmiddel.
  De Numsy Move biedt hierin alles wat je nodig hebt en heeft een accu die het lang volhoudt.

  bol-com-logo-klein

  Mariskavandoren

  Super product. Helpt enorm goed om door te slapen.

  Numsy Move


  Fijn apparaat, veel opties.
  Goede klantenservice. Wij hadden een probleem en dit werd snel opgepakt en goed afgehandeld! Super service
  bol-com-logo-klein

  simone12345

  Goed functionerend

  Numsy Move


  • Mooi ontwerp
  • werkt naar behoren.


  Door druk verkeer vlakbij de slaapkamer werd ik regelmatig wakker. Dankzij de Numsy heb ik daar beduidend minder last va
  \  bol-com-logo-klein

  Laurance

  En super fijn compact apparaat

  Numsy Calm


  • Voldoet aan verwachting
  • Goede kwaliteit  Een toestel dat doet wat het beloofd te doen. Mijn dochter slaapt er makkelijker door in en slaapt ook vaster.  bol-com-logo-klein

  Katrien6789

  Top apparaat!

  Numsy Calm


  • Voldoet aan verwachting
  • Goede kwaliteit
  • Lange batterijduur
  • Blijft een hele nacht spelen
  • Mooi diep geluid


  Top apparaat! Voelt stevig en kwalitatief aan, keuze uit veel geluiden + mooi nachtlampje! Ons zoontje van 4 maanden slaapt goed in door de witte ruis, en wij ook! Geluid is diep, zonder scherpe tonen die je bij andere apparaten wel hebt! Het grote voordeel is dat je deze de hele nacht kan laten spelen. Batterij is sterk, gaat hier al 3 nachten volledig mee!


  bol-com-logo-klein

  Liesssss

  Aanrader!

  Numsy Calm


  • Voldoet aan verwachting
  • Goede kwaliteit
  • Betrouwbare meting


  Wij en onze baby zijn fan van deze Numsy! Wij hebben deze Calm versie gekozen wegens de aanwezigheid van baarmoeder geluiden. Alle geluiden zijn helder, ook de timer is zeer handig. Wij gebruiken dit apparaat ook zelf om omgevingsgeluiden te maskeren en slapen nu rustiger, ook voor onze baby maakt dit deel uit van zijn slaapritueel, een aanrader dus!
  bol-com-logo-klein

  ninjafiore

  Goed product

  Numsy Original 2.0


  • Goede kwaliteit
  • mooie vormgeving  Onze dochter slaapt heerlijk met de witte ruis aan. Het apparaat gaat lang mee op een volle accu en laadt snel op. Erg fijne service ook. Toen er na een maand een defect aan ons apparaat bleek te zitten kregen we zonder gedoe een nieuwe.
  bol-com-logo-klein

  akan88

  Fijn apparaat!

  Numsy Original 2.0


  • oplaadbaar
  • timer
  • compact


  Ik gebruik deze dagelijks bij onze dochter. In haar bedje, in haar box.. Ze slaapt er echt mega goed op. En het fijne is dat er een timer op zit! Gaat dus vanzelf uit en oplaadbaar.


  bol-com-logo-klein

  LianneBols

  Gebruik het dagelijks!

  Numsy Original 2.0


   • Goede kwaliteit
   • Gebruiksvriendelijk
   • Voldoende licht
   • duidelijk
   • batterij gaat lang mee
   • niet groot


  Zeer tevreden. Verschillende white nose geluiden, lampje dat ademhaling nabootst, 3 timers en kan van heel luid tot net hoorbaar op de achtergrond.
  Ik heb het al een paar maand en nu pas moeten opladen (wat trouwens heel snel gaat).
  Heeft me heel goed geholpen bij mijn kindje haar dutjes. Ook voor mezelf vind ik dit handig om te kunnen slapen. Je slaapt er beter van!
  Ook heel compact dus ideaal om mee te nemen als je met je gezin elders slaapt.

  bol-com-logo-klein

  Noomii

  Geweldige uitkomst

  ZAZU - Suzy Portable baby Soother 


  • rustgevend
  • verschillende geluidsstanden
  • goedkoop in vergelijking met gebruiksgemak  Een heel fijn boxje die we dagelijks meerdere malen gebruiken voor ons kindje. We zijn ermee gestart toen ze 8 weken oud was en nu met 13 weken de batterijen moeten vervangen. Als je rekent hoe vaak het boxje aanstaat vind ik dat een prima verhouding. Sensor gaat aan wanneer ze echt begint te huilen, dus niet als ze lekker aan het brabbelen is (wat ik juist heel erg fijn vind). Door dit boxje wordt ze meteen rustig als ze gaat huilen, waardoor ze 's nachts weer opnieuw in slaap valt en wij er niet uit hoeven. Wij gebruiken tot heden voornamelijk de witte ruis. Als ze wat ouder wordt is de walvismuziek waarschijnlijk wat passender
  bol-com-logo-klein

  Eem90

  Super aankoop!

  ZAZU - Suzy Portable baby Soother 


  • eentonige ruis werkt super
  • mee te nemen aan de autostoel kinderwagen


  Nou als ik 10 sterren kon geven dan zou ik het doen!!
  Ik las via snuggle & dreams ( aanrader !! ) dat een witte ruis heel goed helpt bij het slapen.
  Zet niet de mooie geluidjes aan, zoals riviertjes / vogeltjes etc... dat helpt niet.
  Maar de eentonige harde geluiden des te beter.

  De batterij is inderdaad vrij snel leeg, dat merk je doordat het apparaat niet snel meer aanspringt bij geluiden. Dat is echt het enige mini minpunt.

  Verder zorgt dit apparaat voor je NACHTRUST... en overdag de slaapjes.
  Altijd met die stofzuiger in de weer geweest... dat is verleden tijd.

  Had ik het ook maar bij mijn eerste dochter gekocht... toen wist ik er nog niks van.

  Dit is IEDERE euro waard als je veel waarde hecht aan rust. :)

  bol-com-logo-klein

  ADKM

  Goed artikel

  ZAZU - Suzy Portable baby Soother 


   Ik heb het aangeschaft voor mijn kleindochter van een kleine 2 maanden, die onrustig was en slecht sliep. Hierdoor raakte mijn dochter ook oververmoeid. Volgens mijn dochter bevalt het erg goed; zij gebruiken vooral het hartslag-geluid op het moment dat er geslapen zou moeten worden. Dit bevalt erg goed; de baby herkent het geluid, en het werkt rustgevend. De prijs/kwaliteit verhouding is ook prima. Aanrader!
  bol-com-logo-klein

  Blijeoma22

  Heel schattig!

  Zazu - Zoe - Muziekdoos en bluetooth speaker


  • mooi design
  • trendy


  Zeegroen is de leuke zachte mintgroen van deze tijd. Dus deze uitvoering is leuk voor jongens en meisjes.
  Bediening heel makkelijk en formaat precies goed!
  Als verrassing zat er ook nog een leuk cadeautje bij van de kinderwinkel :D


  bol-com-logo-klein

  biondini

  Zoë zazu

  Zazu - Zoe - Muziekdoos en bluetooth speaker


  Super artikel. Verschillende geluiden in te stellen en zelfs via bleu tooth eigen muziek af te spelen zonder dat deze bijvoorbeeld op gsm hoorbaar is.
  Accu gaat lang mee en in met een gsmlader op te laden.
  Lampje is in twee standen aan te zetten en is net genoeg licht om even wegwijs te worden in het donker zonder dat je kindje wakker wordt.  bol-com-logo-klein

  Jufenzo

  Je nieuwe beste vriendje

  Zazu - Zoe - Muziekdoos en bluetooth speaker


   • meteen in gebruik te nemen
   • Veel mogelijkheden
   • draadloos gebruiken
   • ideale prijs


   Vanmorgen ZOË ontvangen en meteen in gebruik genomen. Wat een leuke uitvinding! Een pinguïn net zo duur als menig ouderwetse muziekmobieltjes, maar kan zoveel meer! Niet iedere 20 seconden opstaan om je mobiel weer op te winden maar 20 minuten op en top plezier. Daarna schakelt ZOË zich automatisch uit. Geluiden nabootsen uit de baarmoeder, natuurgeluiden, ouderwetse slaapliedjes (instrumentaal) en ook nog eens de mogelijkheid om via Bluetooth je Spotify playlist erop los te laten. Ideaal! Op het moment dat je kleine wondertje op bed ligt kun je hem zelf nog als hippe draadloze speaker gebruiken, want zeg nu zelf, wie verwacht er nu geluid uit een pinguïn. Wij zijn er blij mee. Gewoon opladen met een USB lader. Zowel mijn Samsung S7 als Samsung Tablet Galaxy A zijn met de Bluetooth verbinding te verbinden.

  bol-com-logo-klein

  LiekePellis

  Veel gestelde vragen over white noise machines

  Over | White noise machines

  Is white noise schadelijk?

  Nee, white noise oftewel witte ruis is 100% procent veilig en wetenschappelijk bewezen effectief. Doordat het white noise geluid nooit boven 80 decibel uitkomt geeft het geen schade aan het gehoor.

  Voor de beeldvorming: 70 tot 80 decibel komt overeen met bijvoorbeeld het geluid van een stofzuiger of een ventilator.

  Is het niet erg om een white noise machine de hele nacht aan te laten staan?

  De white noise machines van Numsy zijn speciaal voorzien van de functionaliteit om ook continu af te kunnen spelen, gedurende een periode die via de timer in te stellen is.

  Hoe kan een white noise machine je helpen om beter te slapen?

  Een white noise machine maakt gebruik van witte ruis, wat helpt om geluiden van buitenaf te maskeren. Hierdoor word je niet afgeleid en slaap je beter en dieper.

  Ook de verschillende natuurgeluiden of yoga geluiden helpen met het op een ontspannen manier in slaap vallen. Het zorgt ervoor dat de geest tot rust komt, zodat de hersenen de tijd krijgen om af te schakelen en alles te verwerken.

  Hoe kan je witte ruis bij baby's afbouwen?

  Dit doe je door elke dag de witte ruis geluiden steeds iets zachter te zetten tot het moment dat je er helemaal mee stopt. Als dit niet zomaar lukt verleng je de periode van afbouwen en probeer je daarna alsnog om te stoppen.

  Er zal bij baby’s geen gewenning aan white noise geluiden optreden aangezien het hier gaat om non-looping geluiden. Dit soort geluiden zorgen ervoor dat de hersenen niet wennen aan maar één soort geluid.