Word-de-beste-versie-van-jezelf-review-door-Jerik-van-Nuenen

Word De Beste Versie Van Jezelf | Review

Is dit E-book een aanrader ja of nee?

word-de-beste-versie-van-jezelf-cover

Tegenwoordig gaat het steeds vaker over het hebben van de juiste mindset. Maar wat is de juiste mindset eigenlijk en hoe kom je eraan? In het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ van Jerik van Nuenen ga je aan de slag om de juiste mindset voor jezelf te creëren en daarmee de beste versie van jezelf te worden. Misschien sta je op dit moment wel op een kruispunt in jouw leven en weet je even niet meer welke kant je op moet gaan. Waar moet je dan beginnen? Dit e-book van Jerik van Nuenen kan je hierbij helpen!

Ook wij hebben deze gedachten gehad en waren er altijd al van overtuigd dat het leven niet alleen draait om werken en meedraaien in de zogenaamde ‘ratrace’. Er moest toch zeker wel meer in het leven zijn dan dat? 

Waar wij toentertijd niet voldoende bij stil hebben gestaan is dat het hebben van een juiste mindset je kan helpen bij het overwinnen van heel veel uitdagingen in het leven. Door het creëren van de juiste mindset kan je jouw ideale leven gaan leiden, een leven waar je niet alleen enorm veel voldoening uit gaat halen, maar dat tegelijkertijd ook jouw geluksgevoel vergroot. Daarbij zorgt het hebben van de juiste mindset ervoor dat je anders tegen dingen aan gaat kijken dan voorheen en dus ook andere keuzes maakt: keuzes die jouw geluk kunnen bepalen! 

Er zijn veel boeken geschreven over mindset, maar in deze review gaan wij het dus hebben over het e-book ’Word de beste versie van jezelf’. Dit is HET e-book waarmee je leert hoe jij zelf aan de slag kan gaan om een betere versie van jezelf te worden, waardoor je uiteindelijk het leven kan krijgen waar je misschien altijd al van hebt gedroomd!

Door serieus aan de slag te gaan met de tips en oefeningen van Jerik van Nuenen uit het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ kan je een juiste, positieve mindset krijgen. Wie wil nou niet positief in het leven staan en gelukkig zijn!?

In deze review gaan wij onze oprechte mening geven over het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’. Ons doel is om je middels deze zorgvuldig geschreven review een goed beeld te geven van wat het e-book inhoudt en wat je er zoal van kan verwachten.  Aan het eind van de review geven we ons eindoordeel en kan je kijken of het e-book geschikt is voor jou! Je leest hier onder anderen:

 • waarom wij juist dit boek hebben aangeschaft;
 • wat je van dit boek mag verwachten;
 • De voor- en nadelen van dit boek;
 • wat het boek ons gebracht heeft;
 • wat je allemaal krijgt als je het boek koopt;

Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

De Word De Beste Versie Van Jezelf – keypunten

Informatie-Cirkel

OVER

Een e-book wat zich richt op het verbeteren van je mindset. En het e-book gaat je helpen om de beste versie van jezelf te worden.
money-kosten

PRIJS

Eenmalig €19,95
Smile

VOORDELEN

Wij hebben voor dit e-book alle voordelen op een rijtje gezet, zodat je  op een overzichtelijke manier inzicht krijgt in de pluspunten van dit e-book
sad

NADELEN

Ook hebben we voor dit e-book de nadelen op een rijtje gezet, waardoor je in 1 oogopslag ziet wat eventuele minpunten zijn van dit e-book
Geblokte vlag

OORDEEL

Wij vinden dit een zeer uitgebreid e-book met heel veel waardevolle informatie die je nodig hebt voor het ontwikkelen van een positieve mindset. Er komen verschillende onderwerpen aan bod die er allemaal voor gaan zorgen dat je een positieve mindset ontwikkelt en daardoor een succesvol, gelukkig(er) leven kan gaan leiden: jouw droomleven!

Dit artikel bevat affiliate links.

Als je iets koopt via een van deze links betaal je niet meer, maar krijgen wij wel een kleine commissie.

Waarom hebben wij juist dit e-book aangeschaft?

We hebben dit gedaan omdat wij een goed, in begrijpelijke taal geschreven e-book zochten dat alle aspecten op het gebied van mindset zou behandelen. Het feit dat het een e-book is waarbij je zelf actief aan de slag kan gaan met opdrachten vonden wij een groot pluspunt!

De laatste jaren liepen wij zowel op persoonlijk- als zakelijk vlak tegen steeds meer dingen aan die ons negatieve energie gaven en ons een vermoeid en gehaast gevoel gaven, hierdoor begonnen we langzaam in te zien dat we dingen anders moesten en wilden gaan doen. Altijd al hebben we een wat onrustig, vaag gevoel gehad omdat we wisten dat er meer moest zijn in het leven, maar niet wisten hoe we een ommeslag konden maken, we deden alles eigenlijk op de automatische piloot en dat brak ons op den duur op. 

Veilig in onze comfortzone blijven zitten was erg prettig, want zonder risico’s, en daardoor durfden we tot enige tijd geleden niet de stap te zetten om verder te kijken en te werken aan onze persoonlijke ontwikkeling. Maar door het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ zijn wij totaal anders gaan kijken naar onszelf, ons leven en de keuzes die wij de afgelopen jaren gemaakt hebben. Wat een eye-opener! Jerik houdt de lezer een spiegel voor, wat veel stof tot nadenken geeft.

Wij zijn er van overtuigd geraakt dat je meer succes in je leven kan hebben door het hebben van de juiste, positieve mindset. Door het creëren van een juiste mindset kan je weer controle krijgen over jouw eigen leven en bepalen wat je echt belangrijk vindt. We hebben het e-book van Jerik, ‘Word de beste versie van jezelf’ aangeschaft zodat ook wij dat inzicht konden krijgen. De aanschaf van dit e-book is voor ons echt een geweldige, levens veranderende beslissing geweest!

Wat is ‘Word de beste versie van jezelf’ precies?

Word de beste versie van jezelf’ is een e-book van Jerik van Nuenen. Het e-book gaat je helpen om de beste versie van jezelf te worden, door het beste uit jezelf te halen. In dit e-book krijg je tips en handvatten waar je zelf mee aan de slag gaat om zo de beste versie van jezelf te worden. Het is vooral gericht op het verbeteren van jouw mindset. De onderwerpen zijn gebaseerd op de denkwijze van succesvolle mensen.

Het is een digitaal boek dat je op een makkelijke manier kan downloaden op een smartphone, laptop of computer. Alle hoofdstukken van dit e-book richten zich op het krijgen van de juiste mindset. Wanneer je een juiste mindset hebt ontwikkeld kan je in principe alles wat voor jou maar wenselijk is bereiken in het leven, zowel op persoonlijk- als op zakelijk vlak. 

Het is wel echt van belang dat je dit e-book niet alleen leest, maar dat je je beseft dat dingen niet vanzelf gaan en er juist actief mee aan de slag gaat. Alleen dan zal je een verandering doormaken in jouw mindset en kan je het leven gaan leiden waar je misschien al jaren van droomt! Door de opdrachten te maken leer je jezelf steeds beter kennen. Dit kan natuurlijk even heel confronterend zijn, maar door dit proces aan te gaan met jezelf word je steeds meer zelfverzekerd en groeit jouw zelfvertrouwen!

Wat mag je verwachten van het e-book Word de beste versie van jezelf?

Wat mag je dan verwachten van het e-book Word de beste versie van jezelf?

Je mag verwachten dat je handvatten en bruikbare tips krijgt om de juiste, positieve mindset te ontwikkelen, zodat je anders gaat denken. Je leert jouw manier van communiceren te verbeteren en ook hoe je beter beslissingen kan maken. Daardoor zal je sterker, krachtiger en positiever in het leven komen te staan. Door middel van opdrachten en oefeningen ga je jezelf ook beter leren kennen. Wanneer je gaat beschikken over de juiste, positieve mindset zal dat je gaan helpen op allerlei vlakken in jouw leven en kan ook jij jouw mooist mogelijke leven gaan leiden. Iets dat we allemaal wel willen!

Jerik zegt daarom ook niet voor niets dat “wij mensen in regie zijn en ons eigen geluk, succes en mindset kunnen beïnvloeden”. Je moet alleen weten hoe je dat moet doen.

jerik-van-nuenen-dj

Wie is de maker van het e-book?

Dit e-book is geschreven door Jerik van Nuenen. Jerik is 40 jaar en woont in Brabant.

En wat is het persoonlijke verhaal van Jerik van Nuenen? Hij is al vele jaren werkzaam als DJ en heeft op vele feesten en partijen gedraaid. Het DJ-vak is echt zijn passie en Jerik heeft dan ook van zijn hobby zijn werk gemaakt. Dit heeft hij dan ook vele jaren met heel veel plezier gedaan, hij was altijd een heel druk bezet man, totdat de coronacrisis om de hoek kwam kijken. 

jerik-van-nuenen-pm

Deze crisis kwam Jerik eigenlijk goed uit, Jerik kon niet meer zijn DJ-vak uitoefenen en merkte toen eigenlijk pas wat al die onophoudelijke drukte van de afgelopen jaren met hem had gedaan en wat dat van zijn lichaam had gevergd. Jerik kwam op een punt in zijn leven dat hij zich besefte dat hij niet meer gelukkig was en wist dat het roer om moest. Hij bleef namelijk steeds in dezelfde valkuilen trappen en wilde dat maar al te graag veranderen.

Jerik is zich toen gaan verdiepen in alles wat te maken heeft met mindset, door boeken en artikelen te lezen en bekende mensen te bestuderen. Deze mensen leiden allemaal hun eigen droomleven en bleken één ding met elkaar gemeen te hebben, namelijk het hebben van een juiste, positieve mindset! 

jerik-van-nuenen-ad-576x1024

Ook is Jerik al meer dan 10 jaar bezig met online marketing en samen met de kennis die hij heeft opgedaan met betrekking tot het hebben van een juiste mindset is de Puur Mindset Academy in 2020 geboren. Onder de noemer van de Puur Mindset Academy heeft Jerik het e-book  ‘Word de beste versie van jezelf' geschreven!

Via de Puur Mindset Academy wil Jerik graag iedereen bereiken die zijn of haar mindset wenst te veranderen. Jerik geeft dan ook aan : “Ik wil via mijn online kanalen zoveel mogelijk mensen inspireren de beste versie van zichzelf te worden en hun mooiste leven te leven.”

Jerik doet dit middels het schrijven van blogs over verschillende onderwerpen die allemaal te maken hebben met mindset. Hij heeft al vele podcasts opgenomen met allerlei inspirerende mensen die je veel waardevolle lessen in het leven kunnen meegeven. Daarnaast neemt Jerik veel video’s op die je via zijn YouTube kanaal kan bekijken en beluisteren. Binnen de Puur Mindset Academy heeft Jerik een community opgericht voor gelijk gestemde personen. Iedereen kan daar elkaar helpen en van elkaar leren.

Ben je benieuwd naar de podcast? We hebben speciaal deze podcast geselecteerd omdat deze ook over lancering van dit e-book gaat.

brabants-dagblad-artikel-1153x1536
Wij vinden het persoonlijk van belang om te weten wie het gezicht is achter het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’, dat geeft ons namelijk vertrouwen. Jerik is goed vindbaar op het internet en heeft aantoonbaar met zijn eigen Puur Mindset Academy al vele honderden mensen geholpen. Tevens heeft Jerik een KvK- en BTW nummer op zijn website staan zodat je ziet dat Jerik serieus is met zijn bedrijf.

Hoe is het e-book opgebouwd?

Jerik heeft in zijn e-book duidelijk aangegeven welke hoofdstukken het bevat. Het uitgebreide e-book heeft in totaal 33 hoofstukken en telt 125 pagina’s. Bij elk hoofdstuk is duidelijk aangegeven welk onderwerp Jerik in dat hoofdstuk zal behandelen. Wij merkten tijdens het lezen van het e-book al snel dat ieder hoofdstuk erg veel waardevolle informatie bevat die je nodig hebt voor het ontwikkelen van de juiste mindset.

Bekijk de inhoud van de e-books in de onderstaande video. Door Jerik van Nuenen zelf!

Inhoud van het e-book Word de beste versie van jezelf?

Voor de beeldvorming geven we je hieronder een korte samenvatting van de inhoud van de hoofdstukken van het e-book:

Inhoudsopgave

Boek

Hoofdstukken:

1.  Volg je passie!

Gaat over het vinden van jouw passie. Hoe kan je je jouw passie optimaal benutten? Door jezelf vragen te stellen kan jij jouw passie achterhalen en door actiewoorden op te schrijven krijg je een duidelijk beeld van wat jouw ideale werksituatie is.

2. De kwaliteit van je communicatie

Dit hoofdstuk gaat over luisteren. Luisteren is één van de belangrijkste vaardigheden en tevens ook de moeilijkste. Jerik geeft je een kleine stoomcursus over hoe je een goede luisteraar kan worden. Erg interessant en het geeft mooie inzichten over communicatie.

3. De kracht van goede vragen

Naast goed luisteren is het ook van belang om goede vragen te stellen. Door goede vragen te stellen kan jij jouw zelfinzicht vergroten. Een ontzettend waardevolle tool. Jerik helpt je verder op weg met tips om goede vragen te stellen.

4. Tijd is kostbaar

Een zeer belangrijk onderwerp, want tijd is kostbaar en je krijgt het nooit meer terug! Verdoe jouw tijd niet met onzinnige dingen, maar benut alle tijd die je gegeven is ten volste. Tijd krijgt namelijk pas waarde als het een doel heeft. En dat is zeker waar!

5. Waan van de dag

Vooral dit hoofdstuk was voor ons confronterend. Leef jij in de waan van de dag? Bij ons is dat antwoord 100% ja. Jerik legt uit wat de waan van de dag eigenlijk is en waarom je er zoveel last van hebt als dat de manier is waarop je jouw leven leidt.

6. Money mindset

Maakt geld nu gelukkig of niet? Geld maakt het leven wel degelijk makkelijker en zorgt ook voor een groter geluksgevoel. Jerik geeft in dit hoofstuk 6 waardevolle tips over hoe je een echte money mindset kan ontwikkelen.

7. Over geluk gesproken

Wat is geluk voor jou en hoe kan je jouw eigen geluksgevoel vergroten? Jerik heeft hier onderzoek naar gedaan en weet op basis daarvan nu anderen te inspireren en te helpen bij hun zoektocht naar geluk.

8. De 13 meest voorkomende oorzaken van mislukking

In dit hoofdstuk legt Jerik je uit waarom zowel jouw eigen succes als mislukking het resultaat zijn van een bepaalde denkwijze. Jouw denkwijze is namelijk de basis van de acties die je wel of niet uitvoert.

9. Verzamel de juiste mensen om je heen

Het gaat erom dat je de juiste mensen om je heen verzamelt. Positieve mensen zullen jou ondersteunen en jouw successen vieren, maar negatieve mensen kosten je eigenlijk alleen maar energie. Het is niet voor niets zo dat je zelf het gemiddelde bent van die 5 mensen met wie je het meest omgaat. Een wake-up call om eens kritisch te kijken naar de mensen in jouw persoonlijke omgeving.

10. Angst overwinnen

Welke verschillende soorten angst zijn er en hoe kan je die angsten het beste overwinnen?

11. Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt!

Jerik legt uit hoe je meer zelfvertrouwen kan krijgen en welke impact dat heeft op de doelen die je wilt behalen. De basis van het krijgen van meer zelfvertrouwen is het toepassen van 3 belangrijke factoren, namelijk: vaardigheden, mindset en zelfacceptatie.

12. Welke mindset heb jij?

In dit hoofdstuk leer je welke mindset jij nu hebt. Is dat een groeimindset of een vaste mindset. Dit hoofdstuk was zeker voor ons een eyeopener!

13. Je bent wat je denkt

Wat je denkt is heel belangrijk, omdat jouw gedachten je in een bepaalde richting sturen. Als je openstaat voor verandering kan jouw manier van denken veranderen. Jerik heeft 5 stappen beschreven die jou hierbij gaan helpen.

14. Hoe kun je een multidimensionaal denkniveau ontwikkelen?

Een erg interessant onderwerp waarbij je kan leren om multidimensionaal te gaan denken. Met bruikbare voorbeelden en tips!

15. Positieve affirmaties

Affirmaties zijn positieve gedachten, door deze gedachten te herhalen worden ze onderdeel van jouw systeem, onderbewustzijn en overtuigingen. Door steeds bepaalde positieve gedachten te herhalen kan je jezelf motiveren, jouw zelfvertrouwen vergroten en dromen realiseren. Affirmaties toepassen is een heel krachtig middel. Jerik geeft veel krachtige voorbeelden van positieve affirmaties.

16. Waarom besluiten nemen zo lastig is

Beslissingen nemen is niet altijd makkelijk, terwijl het juist zo belangrijk is om wel die bepaalde beslissing te nemen, want geen keuze maken of steeds maar niet kunnen beslissen zorgt voor stilstand. En dan is er altijd wel iemand anders die de keuzes voor jou maakt, een keuze waar jij het misschien helemaal niet mee eens bent! Neem de regie over jouw eigen leven! Leer besluiten te nemen door te oefenen.

17. Mindfulness

Mindfulness is doelbewust ergens aandacht aan besteden. Leer bijvoorbeeld hoe je mindfulness kan toepassen tijdens het sporten.

18. De wet van aantrekkingskracht

De wet van aantrekkingskracht is altijd aanwezig en je kan aan het universum alles vragen wat je maar wilt. Het is belangrijk om goed te kijken naar wat je echt wilt en dat verlangen ook uit te dragen. Jerik deelt een paar tips uit eigen ervaring over de wet van aantrekkingskracht.

19. Gezondheid

Er zijn 5 levensregels die je in acht kan nemen om jouw lichaam en geest in goede gezondheid te houden. Jerik legt uit wat die levensregels in theorie inhouden.

20. Wees dankbaar

Toon dankbaarheid en ervaar meer geluk en succes in het leven. Er worden  voordelen genoemd van dankbaarheid.

21. Ochtendritueel

Succesvolle mensen hebben één ding met elkaar gemeen, ze hebben een sterk ochtendritueel waarbij ze bewust de tijd nemen om hun dag te plannen en daarmee het leven creëren dat ze willen leiden. Jerik geeft als voorbeeld twee succesvolle mensen die ieder hun eigen, sterkte ochtendrituelen hebben.

22. Slaap lekker

Goed en voldoende slapen is belangrijk. Maar vooral de kwaliteit van de slaap is essentieel. Vaak besteden we niet zoveel aandacht aan slaap, terwijl slaap cruciaal is voor het dagelijkse functioneren en jouw mindset. Jerik geeft een aantal tips voor een goede nachtrust.

23. Lachend door het leven

Lachen is gezond en vrolijke mensen zijn dan ook gezonder dan chagrijnige mensen. Je leest over 4 positieve effecten van lachen met daarbij nog enkele lachtips.

24. Wat zijn jouw persoonlijke waarden?

Leer wat jouw kernwaarden zijn en stuur zo jouw eigen gedrag. Jouw persoonlijke waarden geven richting aan jouw leven.

25. Nooit meer zorgen of stress

Het leven en de druk vanuit de maatschappij zorgt voor veel stress. Maar je kan die stress zeker verminderen. Jerik geeft 3 waardevolle tips die jou gaan helpen om een leven te leiden zonder stress en zorgen. Deze tips heeft hij tijdens zijn persoonlijke ontwikkeling verzameld.

26. Maak fouten

Durf fouten te maken. Leer hoe je het maken van fouten kan zien als een les en leermoment! Niemand is perfect en juist doordat je fouten maak zal je succesvoller worden.

27. Stap uit je comfortzone

Jerik legt uit waarom het zo vertrouwd is om in jouw comfort zone te blijven zitten en waarom we het moeilijk vinden om daar uit te stappen. Dit onderwerp spreekt ons heel erg aan, omdat wij het ook erg lastig vonden om uit onze comfertzone te treden. Gelukkig heeft Jerik 6 tips voor je om buiten die comfortzone te treden.

28. Mijn 7 -stappenplan voor succes

Succes is persoonlijk en voor iedereen anders, maar met de 7 stappen die Jerik je meegeeft zal je zeker succesvol worden op jouw eigen manier.

29. Mijn 10 favoriete citaten van Tony Robbins

Jerik geeft een waardevolle aanvulling op elk van deze krachtige citaten!

30. Visualiseer je ideale leven

Visualisatie is een krachtig middel dat je kan inzetten om jouw eigen doelen te bereiken. Als je jouw droomleven wilt leiden, bedenk je dan dat er voor ieder probleem een oplossing is, in plaats van andersom. Herinner jezelf iedere dag aan een specifiek doel dat je wilt behalen.

31. 10 keuzes waar je over 10 jaar spijt van hebt

Wat voor keuzes heb je de afgelopen 10 jaar gemaakt? Het leven wat je nu leidt is een gevolg van al die keuzes, zowel van de goede als van de slechte. De keuzes die je nu maakt hebben weer invloed op de komende 10 jaar.

32. Het belang van het hebben van een goede mentor

Achter elk succesvol mens staat een mentor of een coach. Jerik legt uit hoe je de juiste mentor of coach kiest.

33. Bedankt

Hierin bedankt Jerik de lezer voor het lezen van het e-book en geeft aan dat hij hoopt dat je tot veel nieuwe inzichten bent gekomen.
Voordelen van het e-book

Wat zijn nu de voor- en nadelen van het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’? Je leest het in deze ‘Word de beste versie van jezelf review’!


 • Jerik schrijft in duidelijke en begrijpbare taal;• Jerik schrijft in duidelijke en begrijpbare taal;
 • het e-book bevat veel waardevolle informatie over verschillende onderwerpen die allemaal leiden tot het krijgen van de juiste mindset;
 • er staan veel direct in de praktijk toepasbare tips en oefeningen in;
 • dit e-book zet je echt aan het denken en biedt mooie eyeopeners;
 • het ziet er netjes uit en heeft een goede prijs/kwaliteit houding;
 • als je vragen hebt staat Jerik direct voor je klaar om deze te beantwoorden;
 • fijn is dat er ook nog bonusmateriaal bij zit.

Nadelen van het e-book

Wij vinden het echt een bijzonder goed e-book, echter hebben wij wel een paar kleine nadelen kunnen vinden:


 1. we misten een voorwoord in het begin van het e-book, voordat de hoofdstukken beginnen;
 2. als je liever een papieren boek wilt lezen zal je het e-book zelf moeten printen, een papieren versie is niet te koop;
 3. met dit e-book moet je echt zelf aan de slag gaan. Het is niet zo dat als je dit e-book hebt gelezen, je dan ook gelijk de juiste mindset hebt gekregen. Belangrijk is om vantevoren voor jezelf te bepalen hoe graag je dit wilt, want het gaat wel tijd en moeite kosten.

Wat is de mening van anderen?

Als je op de site van Puur Mindset Academy kijkt kom je veel positieve en enthousiaste ervaringen tegen. Mensen vinden de informatie uit het e-book waardevol en het geeft nieuwe inzichten. Ook zijn veel dingen die Jerik beschrijft voor veel mensen herkenbaar. Hier een aantal ervaringen:
Het e-book staat boordevol waardevolle informatie waar iedereen wel wat aan heeft.  Echt een aanrader dus.mike-schonewille
Mike Schonewille
Jerik van nuenen is een ervaringsdeskundige en een zeer betrouwbaar persoon. Er staat veel waardevolle informatie in dit e-book. Wij hebben onze mindset positief ontwikkeld en wij raden iedereen aan dit e-book te lezen!
daphne-denise
Daphne & Denise
Jerik helpt mij om situaties vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Samen met hem werken aan een andere mindset door het maken van haalbare doelen. De kracht van jerik zit hierbij in positiviteit en betrokkenheid.

peter-lepens
Peter Leppens
Vanaf de eerste dag heeft Jerik mij geholpen met zijn “Golden Nuggets” voor Affiliatie Markering! Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Hij is betrouwbaar, enorm behulpzaam, heeft absoluut een positieve Mindset en heeft het beste met je voor. Reageert snel, is spontaan en vriendelijk, maar zeker recht door zee. Wil je groeien met Affiliatie marketing en een goede Mindset, dan is Jerik zeker een perfecte coach!
jeske-heijmans
Jeske Heijmans

Wat heeft het e-book Word de beste versie van jezelf ons gebracht?

Het e-book heeft ons geholpen om inzicht te krijgen in hoe wij ons leven nu leiden en hoe het anders kan, dit is ons gelukt via alle uiteenlopende, aan mindset gerelateerde onderwerpen die Jerik in het e-book uitgebreid behandelt. Al die onderwerpen hebben er stuk voor stuk voor gezorgd dat wij nu andere keuzes kunnen en durven maken: keuzes waarvan we weten dat ze  ons leven enorm zullen gaan verrijken!

In het e-book komen bepaalde hoofdstukken voor die wij allebei erg confronterend vonden, die harde, realistische confrontatie is echter wel nodig, aangezien je dan pas het inzicht krijgt om anders tegen dingen aan te kijken. Jerik heeft er gelukkig ook geen moeite mee om je die spiegel voor te houden, omdat ook hij weet dat je niet verder komt als dat niet zou gebeuren.

Wat wij allebei erg interessant vonden is dat dit e-book je laat nadenken over dingen waar je in het dagelijks leven niet snel bij stil staat. Door nu eens echt goed naar jezelf te kijken kom je erachter dat het nodig is om dingen anders aan te pakken als je ernaar streeft om jouw droomleven te gaan leiden. Voor ons was de belangrijkste stap in dit proces absoluut het uit onze comfortzone stappen en het niet meer zo in de waan van de dag leven, een waan waarbij dagen vaak onbewust aan je voorbij gaan zonder dat je het gevoel hebt iets bereikt te hebben of echt geleefd te hebben. 

Het is erg prettig als iemand  beschrijft hoe jij je al lange tijd blijkt te voelen, dat je jezelf daar ook echt in herkent en je je beseft dat je zelf lang niet de vinger kon leggen op wat je nou precies voelde. Jerik weet dit uitermate goed te verwoorden in zijn e-book. Tijdens het lezen ervaarden wij een en al herkenning met betrekking tot onze eigen situatie! Jerik geeft je handvatten voor hoe je om kan gaan met bepaalde zaken waar je tegenaan loopt en die je graag zou willen veranderen.  

‘Word de beste versie van jezelf’ laat zien dat tijd een kostbaar goed is. Tijd is eenmalig beschikbaar en is niet meer terug halen, dat punt was voor ons een eye-opener. Vanzelfsprekend wisten we wel dat een uur of dag die voorbij is niet meer terug komt, maar we stonden er niet voldoende bij stil dat iedere minuut kostbaar is en je er eigenlijk zoveel mogelijk echt iets van zou moeten maken. 

Wij bleken onze tijd teveel aan zinloze dingen te besteden en hebben nu geleerd dat je tijd, door jezelf een duidelijk doel te stellen, kracht en waarde geeft. De kracht van dit e-book is dat je serieus over dingen gaat nadenken, het stilstaan bij bepaalde onderwerpen zorgt ervoor dat je het niet meer los zal willen laten en je je verder wilt verdiepen in die onderwerpen. Oprechte interesse in de mogelijkheid tot het leiden van een ander, mooier leven is hiermee gewekt!

Tenslotte heeft Jerik ons waardevolle informatie gegeven over onze eigen mindset en ons duidelijk gemaakt dat daar nog veel verandering in moet komen als we in ons leven willen bereiken wat we voor ogen hebben.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij erg blij en dankbaar zijn dat wij tot mooie, nieuwe inzichten zijn gekomen en daardoor nu ook in staat zijn om sterke, nieuwe keuzes te kunnen maken.

Het voelt erg goed om controle over ons leven te krijgen, wat ons motiveert om hiermee door te gaan en anderen ook enthousiast te maken!

Wat is onze mening over dit e-book?


Onze oprechte mening over ‘Word de beste versie van jezelf’. Wij vinden dat dit e-book vol staat met waardevolle informatie die je echt nodig hebt om een juiste en positieve mindset te ontwikkelen. Jerik loodst je op een logische, uitgebreide manier door de hoofdstukken heen zodat je je vanzelf gaat beseffen wat er allemaal nodig is voor het hebben van een positieve mindset. 

De hoofdstukken zijn duidelijk aangegeven en wij hebben het lezen als prettig ervaren door de begrijpelijke taal die Jerik gebruikt. Het e-book ziet er verder netjes uit en wij vinden het erg fijn dat er ook oefeningen in staan, zodat je direct daar mee aan de slag kan gaan. Voor ons werkt dat het beste, beter dan wanneer je zelf moet bedenken hoe je dat wat je gelezen hebt in de praktijk kan gaan toepassen

We vinden dat Jerik je in ‘Word de beste versie van jezelf’ een spiegel voorhoudt en dat je daardoor echt over jouw leven en keuzes gaat nadenken. Dit vinden wij erg belangrijk bij een goed e-book. Het is duidelijk dat Jerik wil dat je er actief mee aan de slag gaat en zo daadwerkelijk jouw mindset verandert en wat ons betreft is dat zeker goed gelukt!

word-de-beste-versie-van-jezelf
€ 98,-
€19,95

E-book word de beste versie van jezelf!

Dit vinden wij een zeer uitgebreid e-book met zeer veel waardevolle, praktische informatie die je echt nodig hebt voor het krijgen van een positieve mindset. De oefeningen die in het e-book staan zorgen ervoor dat je dat waar je over gelezen hebt direct kan toepassen in de praktijk! Hierdoor bereik je veel beter en snelle resultaat. Voor iedereen die op een actieve manier echt wil toewerken naar de juiste, positieve mindset is dit e-book absoluut een aanrader!

Ik koop het e-book Word de beste versie van jezelf maar wat krijg ik nu?

Als je Word de beste versie van jezelf’ aanschaft krijg je een e-mail met daarin een link waarmee je het e-book en de bonussen kan downloaden. Dit gaat heel eenvoudig en je kan daarna ook direct aan de slag.

Je krijgt het volgende:

 • e-book ‘Word de beste versie van jezelf’!;
 • het luisterboek ‘Word de beste versie van jezelf’!;
 • gratis toegang tot de gesloten Facebook groep van de Puur Mindset Community. In deze community kan je met mensen die dezelfde mindset willen creëren praten en tips uitwisselen;
 • daarbij krijg je ook nog eens 3 gratis bonussen, namelijk:
 • bonus 1: 22 tips voor geluk *;
 • bonus 2: 30 persoonlijke vragen**;
 • bonus 3: 130 vragen van VERLANGEN ***

pm-community
pm-22-tips-voor-geluk
* in dit uitgebreide (bonus) e-book geeft Jerik je nog eens 22 tips om gelukkiger door het leven te gaan. Het e-book telt maar liefst 46 pagina's en is hiermee een mooie aanvulling op het originele e-book;
pm-30-persoonlijke-vragen
** Met behulp van deze 30 persoonlijke vragen zet Jerik je aan het denken en laat hij je erg goed inzien wat je nu écht wilt en je komt er bovendien achter wat jouw passie is. Een erg interessante bonus!;
pm-130-vragen-van-verlangen
*** via dit e-book kan je de juiste vragen aan jezelf stellen om zo meer inzicht te krijgen in jezelf. Dit vonden wij een erg welkome aanvulling, omdat je hier vanuit jezelf niet vaak bij stilstaat. Door gericht vragen aan jezelf te stellen kom je tot verrassende antwoorden. En juist die antwoorden gaan jou helpen met het krijgen van een betere mindset en uiteindelijk met het bereiken van jouw droomleven.

Wat zijn de kosten van dit e-book?


Als je kiest voor het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ kost dat tijdelijk maar 37,50 euro in plaats van 79 euro! Daarbij krijg je ook nog 3 gratis interessante en zeer waardevolle bonussen! Deze bonussen zijn een mooie aanvulling op het e-book. Als je het e-book aanschaft krijg je ook toegang tot de community waarin je met anderen kan praten over mindset en onderling tips kan uitwisselen. Jerik staat voor je klaar als je vragen hebt en zal deze vragen dan ook altijd graag beantwoorden.

Jerik heeft nu ook nog een mooi, tijdelijk aanbod voor een gratis coachingscall van 1 uur via Zoom, t.w.v. van 75 euro. In dit gesprek gaat Jerik samen met jou kijken naar wat jouw doelen zijn en hoe je die het beste kan behalen.


Daarnaast geeft Jerik een 14 dagen: niet goed, geld terug garantie. Wanneer je niet tevreden bent kan je een mailtje sturen en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Wat is nu ons eindoordeel?

Wat is nu ons eindoordeel van dit e-book ‘Word de beste versie van jezelf’? Ons eindoordeel over dit e-book is dat dit een zeer uitgebreid e-book is met heel veel waardevolle informatie die je nodig hebt voor het ontwikkelen van een positieve mindset. Er komen verschillende onderwerpen aan bod die er allemaal voor gaan zorgen dat je een positieve mindset ontwikkelt en daardoor een succesvol, gelukkig(er) leven kan gaan leiden: jouw droomleven

Je leert inzicht te krijgen in jouw eigen mindset en gaat aan de slag met praktische oefeningen en opdrachten. Door de inhoud van dit e-book ga je nadenken over het leven en over de keuzes die je wilt gaan maken. Doordat je er ook nog 3 interessante en waardevolle bonussen bij krijgt zijn wij van mening dat je absoluut waar krijgt voor je geld. Het is een goede investering in jezelf!

Wij vinden dit e-book dan ook absoluut een aanrader voor iedereen die echt graag zelf aan de slag wil gaan met het ontwikkelen van hun eigen mindset! Als je oprecht iets wilt veranderen in jouw leven moet je zelf de touwtjes in handen nemen en er iets aan doen. Verander jouw mindset en krijg het leven waar je zo naar verlangt!

slaapbalans-bas-jen-rond

Bas & Jenneke

Wij zijn Bas & Jenneke oprichters van SlaapBalans. Op onze website is veel informatie te vinden die gerelateerd is aan het oplossen van slaapproblemen. We geven allerlei nuttige en bruikbare tips en adviezen en hopen je met onze blogs en product reviews goed op weg te helpen naar een beter slaappatroon en een gelukkiger leven! Als trotse ouders van twee jonge kinderen weten we heel goed welke impact slaapgebrek kan hebben op jou als persoon en op jouw dagelijks functioneren. We hebben besloten om ons niet bij ons slaapgebrek neer te leggen, maar om actief op zoek te gaan naar een effectieve methode die bij onze situatie paste en die zou leiden tot een verbetering van onze nachtrust. En die methode hebben we gelukkig gevonden!Blijf niet rond lopen met het gevoel dat goed slapen niet voor jou is weggelegd. We geloven er namelijk echt in dat er voor iedereen een passende oplossing te vinden is. Veel lees plezier!

Veel gestelde vragen

                   

Wat is mindset?

Een mindset is een manier van denken en een manier om naar jezelf te kijken. Jouw manier van denken is bepalend voor hoe je denkt over leren, hoe je reageert op bepaalde situaties en gebeurtenissen maar ook over je kwaliteiten. Je kunt mindset onderverdelen in:
--> Een vaste mindset
--> Een groei mindset

Wat is het verschil tussen een vaste en een groei mindset?

Een vaste mindset zorgt ervoor dat je denkt dat intelligentie een vast gegeven is en dat je daar niets aan kunt veranderen. Kort gezegd je doet waar je goed in bent en je vermijd dingen waarvan je denkt dat je er niet goed in bent. Je schaamt je als iets niet lukt en je geeft snel op als er iets tegenzit.
Bij een groei mindset merk je dat je nieuwe dingen kunt leren en vaardigheid kunt blijven ontwikkelen. Je gaat uitdagingen aan en je staat open voor kritiek hier leer je van.

Voor wie is dit e-book geschikt?

Dit e-book is geschikt voor iedereen die graag wilt werken aan zichzelf. Als je een betere versie van jezelf wilt worden. Dit e-book helpt je om aan jezelf te werken en een start te maken. Je krijgt handvatten om verschillende aspecten van je leven aan te passen en zo de beste versie van jezelf te worden.

Helpt dit e-book mij verder in het ontwikkelen van een positieve mindset?

Jerik heeft het e-book zo geschreven dat je aan de slag kan gaan met het ontwikkelen van een juiste mindset en je veel inzichten kan geven.
Wil je hier dieper op in gaan dan is de puur mindset academy masterclass een goede vervolg stap. Door deel te nemen aan het programma ga je het veel beter begrijpen en zal je het sneller op de juiste manier kunnen toepassen.