Welke Boxspring Kan Je het Beste Kopen Online

Wil jij een kwalitatief goede en luxe boxspring waar je niet de hoofdprijs voor betaald?

Waarschijnlijk ben je op zoek naar informatie over welke boxspring je het beste kunt kopen online . Wij zullen in dit artikel alle benodigde informatie geven zodat je aan het eind van dit artikel een wel overwogen beslissing kunt nemen bij een aankoop van een boxspring.

Waarom zijn wij overgestapt van een bed met een lattenbodem naar een boxspring? Wij vonden het erg fijn om een hoge instap te hebben en daarbij vinden wij een boxspring ook luxueus ogen. Wij vinden het belangrijk dat onze slaapkamer rust en sereniteit uitstraalt. Tevens is het hebben van een goede slaapomgeving cruciaal voor je nachtrust. Het komt namelijk de kwaliteit van je slaap ten goede.

We hebben de boxspring ontdekt tijdens onze hotel overnachtingen. Niet voor niets staan er zo goed als altijd boxsprings in hotels. Boxsprings zorgen voor een mooie uitstraling en liggen heerlijk.

In dit artikel over welke boxspring je het beste online kan kopen geven we onze oprechte mening over deze boxspring. Je leest hier onder anderen:

 • wat het verschil is tussen een ledikant en boxspring;
 • welke boxspring je het beste online kunt kopen;
 • uit welke materialen deze boxspring bestaat;
 • voor- en nadelen van de Matarazzi boxspring;
 • wat de mening van ons & andere is over deze boxspring;
 • wat je precies krijgt als je deze boxspring koopt;
 • wat de kosten zijn van deze boxspring;
 • ons eindoordeel;
 • we geven antwoord op veel gestelde vragen.

De Boxspring Kopen Online – Keypunten

Informatie-Cirkel

OVER

De Matarazzi boxspring - luxe boxspring met een hele nette afwerking, deze boxspring heeft kapnaden rondom dit geeft een hele luxe uitstraling
money-kosten

PRIJS

Uitgaande van de maat 160 x 200 cm Eenmalig €2399,- 

of in 3 termijnen €799,67

Smile

VOORDELEN

Wij hebben voor de boxspring Matarazzi alle voordelen op een rijtje gezet, zodat je  op een overzichtelijke manier inzicht krijgt in de pluspunten van deze boxspring.
sad

NADELEN

Ook hebben we voor de boxspring Matarazzi de nadelen op een rijtje gezet, waardoor je in 1 oogopslag ziet wat eventuele minpunten zijn voor deze boxspring.
Geblokte vlag

OORDEEL

Deze boxspring op maat Matarazzi is een geweldige boxspring met een hoge instap, nette afwerking en een luxueuze uitstraling.

Dit artikel bevat affiliate links.

Als je iets koopt via een van deze links betaal je niet meer, maar krijgen wij wel een kleine commissie.
Een normaal bed bestaat uit een los houten of metalen frame op poten, met een lattenbodem erin en een los matras. Een boxspring daar in tegen bestaat uit een gestoffeerde box op poten, waar metalen veren in zitten. Een boxspring bestaat vaak uit 3 tot 4 verschillende lagen, waar elke laag voor extra comfort zorgt.
box-matarazzi
  Wanneer je van plan bent een boxspring te gaan kopen, is het van belang dat je op de volgende punten let:
  • Het formaat van de boxspring
  • Het matras
  • Wil je een matras topper
  • Wel of niet elektrisch
  • Wel of geen opbergruimte

  Voor welke boxspring hebben wij gekozen? Wij hebben gekozen voor een boxspring met de maat 160x200 centimeter omdat wij het fijn vinden om wel wat beweeg ruimte te hebben. Veel groter kon deze niet omdat dit niet in onze slaapkamer zou passen. Daarbij hebben wij gekozen voor 1 medium matras en 1 firm matras aangezien wij een ander lichaamsgewicht hebben. We vonden het ook belangrijk om voor een matrastopper te kiezen. Dit zodat die vervelende naad in het midden weg was. Tevens verhoogd het ook het ligcomfort. Van ons hoefde de boxspring niet elektrisch te zijn en wij vonden opberg ruimte ook niet belangrijk. Dit omdat wij al voldoende opbergruimte in ons huis hebben.
  Onze keus is toen gevallen op de boxspring Matarazzi omdat deze boxspring voldeed aan al onze punten. Buiten het feit dat dit een luxe boxspring is vielen wij ook voor de afwerking. Dit omdat deze boxspring geen gewone naden maar kapnaden heeft rondom de boxspring. Dit is een hele nette afwerking, die je bed een zeer luxe uitstraling geeft.

Deze boxspring bestaat uit 2 geveerde boxsrpingonderstellen van ongeveer 35 centimeter hoog, dit is inclusief de potenset die 6 centimer hoog zijn. Op het onderstel liggen 2 Velda Dreamer pocketveer matrassen welke bestaan uit wel 7 comfortzones en een antiallergische hoes. 

Afhankelijk van jouw lichaamsgewicht kan je de hardheid bepalen. medium is tot ongeveer 85 kilogram en firm is van 85 tot ongeveer 120 kilogram lichaamsgewicht per persoon. De dikte van het matras is ongeveer 20 cm. Er zit bij deze boxspring een oversized hoofdbord inbegrepen met kapnaden rondom die ongeveer 12,5 centimeter uitsteen, wat zorgt voor een luxere uitstraling. Het hoofdbord is ongeveer 123 centimeter hoog en zo'n 20 centimeter dik. 

Deze boxspring is beschikbaar in heel veel verschillende kleuren. Je kunt deze boxspring zelfs bestelling in echt leder!


 • Luxueuze uitstraling
 • Hoge instap
 • Zeer nette afwerking door kapnaden rondom
 • Deze boxspring is in alle standaard maten verkrijgbaar, tevens kan je deze ook nog in afwijkende maten laten maken
 • Beschikbaar in veel verschillende kleuren
 • Het matras de Velda dreamer bestaat uit wel 7 comfortzones, wat zorgt voor optimaal lig comfort
 • Bij de elektrische uitvoering kan zowel het hoofd als het voeten eind elektrisch omhoog en omlaag versteld worden


 1. Je kan er niet goed onder stofzuigen
 2. Trekt meer huisstofmijt aan
 3. Als je voor een twijfelaar (120 centimeter) maat kiest moet je rekening houden dat het onderstel uit 1 box bestaat en dan wel door je trappengat moet kunnen
 4. Als je een topper wil dan moet je deze er zelf bij kopen

Helaas hebben wij verder geen andere reviews over dit specifieke bed gevonden. Op de-slaapfabriek.nl zelf (hier word dit bed verkocht), staan wel veel goede recensies. Voornamelijk over de goede kwaliteit van de bedden, matrassen en toppers. Ook over hun service staan goede recensies.

Hieronder een aantal van die ervaringen: 

Wat is onze mening over deze boxspring?


Deze boxspring heeft onze slaapkamer écht een upgrade gegeven. Wij hebben nu een heerlijke rustgevende slaapkamer wat erg uitnodigt om er heerlijk te gaan slapen. Wij hebben gezorgd dat deze boxspring het middelpunt van onze slaapkamer werd. En door de ruime kleur keuze kan je dit integreren in elke slaapkamer.

Door de kwalitatief goede matrassen die erop liggen merken wij dat we in de ochtend uitgerust opstaan en hierdoor de dag veel beter doorkomen. 

De eerste dag dat wij in dit bed sliepen voelde het net of alle moeheid uit ons lichaam stroomde. Daarbij is de hoge instap erg fijn en het slaapcomfort is zoveel beter dat het iedere dag weer lijkt alsof je in een luxe hotelkamer slaapt.

boxspring-matarazzi
€2499,-
€2399,-

Deze boxspring op maat Matarazzi is met recht een geweldige boxspring te noemen. Het slaapcomfort wat deze boxspring geeft en de luxe uitstraling maken dat deze boxspring een echte aanrader is.

Wanneer je besluit om deze boxspring te kopen krijg je echt de volledige boxspring, dat wil zeggen:


✅Twee geveerde boxspring onderstellen *

✅Een oversized hoofdbord

✅Twee Velda dreamer pocketveer matrassen **

✅Een anti allergische hoes


*   Wanneer je de maat 120 cm (twijfelaar) besteld bestaat dit boxspring uit één geveerd onderstel. Wil je toch liever uit 2 delen dan kan dat ook voor een meerprijs
**  Je hebt medium deze is t/m 85 kilogram en firm en deze is van 85 t/m 120 kilogram

Verder zijn er heel veel verschillende kleuren mogelijk. Je kunt zelfs het matras in de zelfde kleur laten doorlopen als de boxspring zelf. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om het bed zowel breder als langer dan de standaard maten te laten maken.

De standaard lengte maten zijn:

 • 200, 210, 220 en zelfs 230 cm

De standaard breedte maten zijn:

 • 120, 140, 160, 180 en 200 cm


  Wat zijn de kosten van de boxspring Matarazzi?


  Hieronder een overzicht van de maten en de prijzen van deze boxspring:


  120x200 cm€2019,-  €1919,-
  140x200 cm€2419,-  €2319,-
  160x200 cm€2499,-  €2399,-
  180x200 cm€2609,-  €2509,-
  180x210 cm€2759,-  €2659,-
  180x220 cm€2939,-  €2839,-
  200x220 cm€3229,-  €3129,-
  180x230 cm€3999,-  €3899,-
  200x230 cm€4399,-  €4299,-

  Wat zijn de kosten van de boxspring Matarazzi electro?


  Deze boxspring is ook verkrijgbaar met een elektrisch onderstel. Zie hieronder een overzicht van de prijzen en maten van deze boxspring:


  160x200 cm€3699,-  €3499,-
  180x200 cm€3799,-  €3599,-
  180x210 cm€4079,-  €3879,-
  180x220 cm€4349,-  €4149,-
  200x220 cm€4499,-  €4299,-
  Wij zijn aangekomen bij het eindoordeel van deze boxspring. Deze boxspring op maat Matarazzi is een geweldige boxspring met een hoge instap, nette afwerking en een luxueuze uitstraling. Als je besluit om deze boxspring te kopen, krijg je écht waar voor je geld. En dit zal je absoluut gaan merken in het slaap comfort. Wij vinden de prijs/kwaliteit verhouding erg goed en daarom is de Matarazzi een absolute aanrader.

  Slaap is één van de universele basis behoeften, zie het dan ook niet als een uitgave maar als een ongelofelijk goede investering voor jouw wel verdiende nachtrust! 

  Wil jij een kwalitatief goede en luxe boxspring waar je niet de hoofdprijs voor betaald?

  box-matarazzi